Πέμπτη , 21 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

MasterChef 4: Το στοίχημα των κριτών για τον ημιτελικό του Silver Award-Ποιος θα ξυριστεί και ποιος θα βάψει ξανθά τα μαλλιά του;…(ΒΙΝΤΕΟ)

Η ημέρα του ημιτελικού του Silver Award έφτασε στο MasterChef 4 και το στοίχημα των κριτών μεγάλο…

Με τη Μαρία νικήτρια της ομάδας του Πάνου Ιωαννίδη, τον Δημήτρη νικητή της ομάδας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και τον Τζον νικητή της ομάδας του Σωτήρη Κοντιζά, η τριάδα του ημιτελικού στο MasterChef 4 παίρνει θέση πίσω από τους πάγκους, έτοιμη να κάνει ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο του νικητή του Silver Award και στο έπαθλο των 10.000 ευρώ!

Το πιάτο «Φρανκεστάιν» στον ημιτελικό του MasterChef 4

Στον ημιτελικό, οι τρεις καλύτεροι, καλούνται να δημιουργήσουν ένα πιάτο «Φρανκεστάιν». Στο γευστικό αυτό δημιούργημα, οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να δώσουν σαφείς οδηγίες στους Μέντορές τους στο MasterChef 4, προκειμένου να βγάλουν ένα πιάτο. Μια δοκιμασία που θυμίζει Τεστ Δημιουργικότητας υψηλών απαιτήσεων.

Η εμπιστοσύνη, που πρέπει να δείξει ο ένας στον άλλο σαν να είναι το… άλλο του μισό, κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρος της σημερινής δοκιμασίας, θα είναι μόνο η αρχή για μια μαγειρική μάχη, στο τέλος της οποίας ένας από τους τρεις θα πάρει το εισιτήριο κατευθείαν για τον τελικό του Silver Award στο MasterChef 4.

Στη συνέχεια, οι δύο με τις λιγότερο καλύτερες προσπάθειες θα πρέπει να αντιγράψουν ένα ιδιαίτερο πιάτο. Ιδιαίτερο όχι μόνο ως προς το περιεχόμενο, αλλά και ως προς τις συνθήκες εργασίας. Έχοντας ως μοναδικό οδηγό τους, τη γεύση, τις γνώσεις και τη μαγειρική τους ευφυΐα.

Βίντεο: Το στοίχημα των κριτών του MasterChef 4 για τον νικητή

Στο τρέιλερ που έδωσε το Star για το αποψινό MasterChef 4, ο Πάνος Ιωαννίδης αποκαλύπτει πως οι τρεις κριτές έχουν βάλει ένα μεγάλο στοίχημα για τον τελικό του Silver Award. Ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα ξυρίσουν το μούσι, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς θα βάψει τα μαλλιά του ξανθά, εφόσον ηττηθεί στη διαδικασία.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares