Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

MasterChef 4: Η κυρία Γιώτα δεν δέχτηκε να επιστρέψει στο παιχνίδι -Τι είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς…(ΒΙΝΤΕΟ)

Παρολίγον πίσω στο σπίτι του MasterChef 4, η Γιώτα, η μαγείρισσα από τον Βόλο που δίχασε κριτές και τηλεθεατές…Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Σεμίνας Κατσίβα, η οποία με δάκρυα στα μάτια αναγκάστικε να παραδώσει την ποδιά στον Σωτήρη Κοντιζά, πρώτη επιλαχούσα στο σπίτι του MasterChef 4 ήταν η κυρία Γιώτα.

Η παίκτρια της ομάδας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, η οποία έφτασε μια ανάσα από το σπίτι και αποχώρησε στην δοκιμασία με τα αυγά, φαίνεται πως έδειξε για μια ακόμη φορά τον δύστροπο εαυτό της. «Πρώτη επιλαχούσα σε αυτή την περίπτωση θα ήταν η κυρία Παναγιώτα» ανακοίνωσε στο επεισόδια της Δευτέρας του MasterChef 4, ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Βίντεο: Η ανακοίνωση Κοντιζά για την Γιώτα στο MasterChef 4

«Η ίδια δεν δέχτηκε να ακολουθήσει κάποιες διαδικασίες, οπότε περνάμε στην δεύτερη επιλαχούσα» συμπλήρωσε ο κριτής του MasterChef 4 προς ανακούφιση πολλών διαγωνιζομένων. «Όχι και η καλύτερη ιδέα! Δεν νομίζω ότι θα ταίριαζε και πολύ στο σπίτι» σχολίασε η Ηλιάνα.

 

Η νέα παίκτρια στην ομάδα του Κοντιζά στο MasterChef 4

Με τούτα και με κείνα, την όγδοη ποδιά στην ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά στο MasterChef 4 παίρνει η Φωτεινή Ζοσιμίδου. Η Φωτεινή είναι πολύ ομιλητική, ναζιάρα και σχεδόν πάντα χαμογελαστή. Στην αίτησή της έγραψε πως αν θέλει το MasterChef 4 να βρει τον μπελά του, είναι η κατάλληλη.

«Είμαι κατενθουσιασμένη και περιμένω πώς και πώς να μαγειρέψω» είπε η Φωτεινή που φόρεσε την ποδιά με το πιν του Σωτήρη Κοντιζά στο MasterChef 4. Αυτή την εποχή, η Φωτεινή βρίσκεται στο πρώτο έτος της μαγειρικής σχολής και δηλώνει πως έχει να μάθει ακόμα πολλά.

Το πείσμα και η θέληση της όμως είναι αυτά, που πιστεύει ότι μπορούν να την κρατήσουν στο MasterChef 4. Έχει σπουδάσει πληροφορική αλλά όπως δηλώνει δεν θέλει να ασχοληθεί με το αντικείμενο των σπουδών γιατί η μαγειρική της έχει κλέψει την καρδιά.

Πηγή: iefimerida.gr

Shares