Σάββατο , 19 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

MasterChef 4: Από τη δόξα του Silver Award σε… δοκιμασία αποχώρησης-Μια στιγμή αδυναμίας μπορεί να αποβεί μοιραία…

MasterChef 4: Από τη δόξα του Silver Award σε... δοκιμασία αποχώρησης-Μια στιγμή αδυναμίας μπορεί να αποβεί μοιραία...

Το MasterChef 4 επέστρεψε στην κανονική του ροή και τέσσερις παίκτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη μαύρη ποδιά της δοκιμασίας αποχώρησης…

Πρώτη υποψήφια η Μαριάννα, που στο Mystery Box της Δευτέρας στο MasterChef 4, το μόνο που κατάφερε να κάνει καλά είναι να συγκινηθεί και να βάλει τα κλάματα. Η Μαριάννα, την οποία «τελείωσε» με μια ατάκα χθες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, περιμένει με αγωνία να μάθει ποιοι θα λάβουν μέρος μαζί της στη δοκιμασία, με ένα ακόμα μοναδικό πιάτο αντιγραφής του MasterChef 4.

Οι δυσκολίες της αντιγραφής συνταγής στο MasterChef 4

Εκείνοι, που θα δώσουν λίγο χρόνο παραπάνω να διαβάσουν και να κατανοήσουν τη συνταγή, όπως λέει συχνά ο Σωτήρης Κοντιζάς, θα έχουν καλύτερο αποτέλεσμα στην αποψινή δοκιμασία του MasterChef 4. Μια από τις θέσεις των κριτών, εκείνη του Πάνου Ιωαννίδη, παραμένει και σήμερα κενή.

Κάποιοι, με τη διάθεση ανεβασμένη από το Silver Award, απογοητεύονται, που βρίσκονται σε δοκιμασία αποχώρησης από το MasterChef 4 και υπερεκτιμούν τις ικανότητές τους. Για άλλους η μαγειρική τους αυτοπεποίθηση βρίσκεται στα Τάρταρα και ο χρόνος παραμονής τους στον διαγωνισμό δείχνει να έχει απορροφήσει όλα τα αποθέματα ψυχικής δύναμης.

Βίντεο: Μια στιγμή αδυναμίας μπορεί να στοιχίσει την παραμονή στο MasterChef 4

Μια φωτογραφία, μια θύμηση, ο χρόνος μακριά από τους αγαπημένους, λυγίζει έναν από τους καλύτερους μάγειρες του MasterChef 4, όπως σημειώνει η ενημέρωση για το αποψινό επεισόδιο που απέστειλε το Star. Κάθε στιγμή αδυναμίας όμως στο σημείο αυτό του διαγωνισμού μπορεί να αποβεί μοιραία!

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares