Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! Η Παιδεία έχει τα… “μαύρα της τα χάλια” και η ΝΔ εισάγει το “τσιρλίντινγκ” στα σχολεία! – Τι άλλο θα δούμε;…

Μας κοροϊδεύει κανονικά η Νέα Δημοκρατία…

Τη στιγμή που τίποτα δεν πηγαίνει καλά στην Ελλάδα, είτε σε Οικονομικό, είτε σε Υγειονομικό, είτε σε Εθνικό, είτε σε επίπεδο Παιδείας, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε να εισάγει το τσιρλίντινγκ στα ελληνικά σχολεία!

Το Υπουργείο Παιδείας “καρκινοβατεί” ανάμεσα στη γνώση και στην άγνοια, χωρίς να μπορεί να επιβεβαιώσει το ακριβές άνοιγμα των σχολείων, τους νέους υγειονομικούς κανόνες που πρέπει να υφίστανται και με αποκορύφωμα την πολύ πρόσφατη την κατρακύλα των βάσεων,μπορούμε επιεικώς να αξιολογήσουμε τα “μαύρα χάλια” που παρουσιάζει ο τομέας της Παιδείας στην Ελλάδα.

Έτσι, και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στα σχολεία μπαίνει το τσιρλίντινγκ από τη νέα σχολική χρονιά, όπως προκύπτει από εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας.

Ειδικότερα, το υπουργείο Παιδείας έδωσε άδεια εισόδου σε εκπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τσίρλιντινγκ – Αθλητικού Ομαδικού Χορού (Ε.Ο.Τ.-Α.Ο.Χ.) σε σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ώστε τα παιδιά να γνωρίσουν το cheerleading.

Η σχετική εγκύκλιος έχει υπογραφεί εδώ και μέρες και προβλέπεται πως οι επισκέψεις των επιλεγμένων εκπροσώπων θα γίνεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, μετά από συνεννόηση με τους εκάστοτε διευθυντές των σχολικών μονάδων, με απόφαση των αντίστοιχων Συλλόγων Διδασκόντων και ενημέρωση του Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου κλάδου ΠΕ11, Φυσικής Αγωγής.

Επίσης, είναι υποχρεωτικό να παρίσταται εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής, ορισμένος από τον Διευθυντή της σχολικής μονάδας, την ώρα των δραστηριοτήτων.

με πληροφορίες από flash.gr

Shares