Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Μας έλεγαν Τουρκόσπορους, “να πάτε να @@” και έσκισαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου του Πρ.Φαρμακευτικού Συλλόγου! υγκλονίζει η καταγγελία του Πρ.Εμπορικού Συλ. Μυτιλήνης…

Συγκλονιστική καταγγελία του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, Παναγιώτη Παπαρίσβα, στον FOCUS FM 103,6 και την εκπομπή “Διπλός Ελληνικός” με το Στέφανο Δαμιανίδη και τον Αντώνη Οραήλογλου για τη στάση των ΜΑΤ στους κατοίκους του νησιού.“Μας έλεγαν Τουρκόσπορους, άντε να πάτε ρε να…@@, ενώ έσκισαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου του Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου”, με τον οποίο ήταν μαζί στις κινητοποιήσεις. Τόνισε μάλιστα, ότι ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μυτιλήνης έχει βγάλει φωτογραφίες και σήμερα θα καταθέσει μήνυση.

“Έπρεπε να παραιτηθεί αυτός, που είχε την ιδέα να έρθουν τα ΜΑΤ στα νησιά και η φυσική ηγεσία της αστυνομίας για ανύπαρκτη εκπαίδευση προσωπικού”, τόνισε ο κ.Παπαρίσβας.
Σημείωσε ακόμη, ότι οι αλλοδαποί χθες δεν βγήκαν να πάρουν τα επιδόματα, γιατί προφανώς οι ΜΚΟ τους… “εξαφάνισαν”, λόγω της έντασης, που επικρατούσε.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ.Παπαρίσβα στον FOCUS FM, εδώ:

Shares