Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Μας έκαναν Σοβιετία! Στοιχεία – κόλαφος από τον Κυριάκο Βελόπουλο στο κοινοβούλιο-ΒΙΝΤΕΟ

“Η Ελληνική Λύση είναι επικίνδυνη για το σύστημα-Εσείς μιλάτε για κυβερνητική αυτοδυναμία, εμείς για ελληνική αυτοδυναμία”

Καθηλωτικός για άλλη μία φορά ο Κυριάκος Βελόπουλος από βήματος της Βουλής σήμερα (20/12), χωρίς περιστροφές και “στρογγυλέματα” απέναντι στον ανηλεή και υπόγειο πόλεμο της κυβέρνησης Μητσοτάκη!!!

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής, αναφερόμενος και στην αρχαία γραμματεία κι όσα με σωφροσύνη και σοφία είχαν πει οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, έκανε λόγο για την ολισθηρή πορεία της πατρίδας μας και τον εξανδραποδισμό των Ελλήνων με χρέη και μία οικονομία που δεν παράγει πλούτο, ενώ ΜΠΟΡΕΊ!!!

Οι “βδέλλες”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος, του κομματικού σωλήνα-κατεστημένου βυσσοδομούν και κακοφορμίζουν σε βάρος του βιοπαλαιστή Έλληνα!!!

Επί της ουσίας οι αναρίθμητοι κομματικοί “στρατοί” της άτυπης  συγκυβέρνησης Ν.Δ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ  “σκυλεύουν” την Ελλάδα, η οποία πλέον είναι και σε χειρότερη θέση ακόμα και από την Βουλγαρία!!!

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΙΤΙΣΗΣ (FOOD PASS) ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΒΙΩΝΕΙ ΤΗ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΚΜΗ!!!

Ταυτόχρονα ο Κυριάκος Βελόπουλος υπογράμμισε ότι ακόμα και μέσα από τα επιδόματα εξυπηρετούνται μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, μη διστάζοντας να ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!

Για τις δε προεκλογικές υποσχέσεις Μητσοτάκη που είχε δώσει προ τετραετίας, η πραγματικότητα είναι αμείλικτη, τόσο για τα ΕΘΝΙΚΑ, όσο και για το περίφημο νεποτισμό, τον οποίο ο “πορφυρογέννητος” Μητσοτάκης γιγάντωσε αντί να πολεμήσει!!!

Λάβρος και ιδιαίτερα δεικτικός ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υπήρξε και για το όσα μεθοδεύονται στα ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ, με το Μαξίμου να ετοιμάζει νέα “συμφωνία των Πρεσπών” για το ΑΙΓΑΙΟ!!!

Μάλιστα, στο σημείο αυτό προέβη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για το τι απεργάζεται το πολιτικό κατεστημένο σε βάρος της ΕΛΛΆΔΑΣ σε σχέση με το ΑΙΓΑΙΟ!!!  

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός υπήρξε ο Κυριάκος Βελόπουλος και για το ζήτημα του σκοτεινού και αδυσώπητου πολέμου, που δέχεται ο ίδιος προσωπικά από τα “υπόγεια” του Μαξίμου λόγω της συνεχούς ανοδικής τάσης της Ελληνικής Λύσης, προβαίνοντας σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που “πάγωσαν” τη Βουλή!!!

Ιδού η συγκλονιστική ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου:

Θα ξεκινήσω με όσα έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι για το πώς μπορεί να εξοντωθεί ένας λαός. Τα έλεγαν αυτά πριν από 2.500 χρόνια. Έλεγε λοιπόν ο μέγας Αριστοτέλης: «επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες. Η τυραννία συντηρείται αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματά τους η φρουρά του καθεστώτος αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Αυτό επιτυγχάνεται με την επιβολή μεγάλων φόρων, την απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών και την κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά». Αν διαβάζατε αρχαία ελληνική γραμματεία θα κάνατε ακριβώς τα αντίθετα από όσα κάνετε τώρα.

Ο δε Πλάτωνας έλεγε: «κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν. Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν ότι είναι ελεύθεροι». Όταν είσαι χρεωμένος, όταν είσαι πτωχευμένος, όταν είσαι δανεισμένος και δεν παράγεις πλούτο δεν είναι ελεύθερος, είσαι υπόδουλος. Και συνεχίζει ο Πλάτων: «όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους κατώτερους». Το λέω για να ακούσουν τα νέα παιδιά και τους απευθύνω έκκληση: Μην αφήσετε τους άλλους αποφασίζουν για το δικό σας μέλλον. Μην αφήνετε τα παιδιά του κομματικού σωλήνα που βολεύτηκαν και μετά έγιναν βουλευτές ή υπουργοί να είναι αυτοί που θα καθορίσουν το μέλλον σας. Η ψήφος είναι σφαίρα. Μπορεί να σκοτώσει το μέλλον σου αλλά μπορεί και να σκοτώσει αυτούς που δολοφονούν το μέλλον σου. Να πάνε τα παιδιά να ψηφίσουν και να τιμωρήσουν όσους οδήγησαν τη χώρα στο γκρεμό, στα τάρταρα, στην άβυσσο.

Και τα λέω όλα αυτά, γιατί αν δείτε τα στοιχεία της ΕΕ, θα δείτε ότι η πραγματική ιδιωτική κατανάλωση στην Ελλάδα είναι σε επίπεδα ανατολικής Ευρώπης. Το 2021 η ιδιωτική κατανάλωση στην ΕΕ ήταν στο 75% του ευρωπαϊκού μέσου όρου. Η Ελλάδα συγκαταλέγεται στα 5 κράτη μέλη της ΕΕ με τη χαμηλότερη πραγματική ιδιωτική κατανάλωση. Στη χειρότερη θέση είναι  η Βουλγαρία με ποσοστό 35% κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Ακολουθούν Γερμανία με 20%, Δανία με 119%, Αυστρία με 117%, Βέλγιο με 116%/.

Και αντί να κάνετε κάτι για να αλλάξει αυτή η κατάσταση, εσείς προαναγγέλλετε διάφορα pass.  Και κάνετε χρήση αγγλικών όρων όπως food pass. Δηλαδή δελτίο σίτισης όπως στην Κατοχή. Με ένα έκτακτο επίδομα προ των εκλογών, που το βαφτίσατε food pass προσπαθείτε να εξαγοράσετε ψήφους. Αυτός είναι και ο λόγος της προβολής αυτού του αίσχους ως κάτι μεγάλο. Αν η αξία των πολιτών είναι τόση όσο είναι το food pass, δηλ. το δελτίο σίτισης που έδιναν στην κατοχή, τότε οι πολίτες ας ψηφίσουν Μητσοτάκη, Τσίπρα, Ανδρουλάκη, μέχρι του θανάτου από πείνα όλων των Ελλήνων.

Το food pass θα προσφέρει σε μία 4μελή οικογένεια μόλις 1,70 ευρώ/ημέρα. Αυτά είναι αστεία πράγματα. Καμία ανακούφιση δεν προσφέρει. Θα ήταν καλύτερα αν έδινε η κυβέρνηση πιο πολλά σε λιγότερους. Θα μας κοστίσει συνολικά 650 εκατ. που θα μπορούσαν αν πάνε σε υποδομές και παραγωγικές επενδύσεις.

Και θα σας δώσω παραδείγματα:

Ένα άτομο θα πρέπει να ξοδεύει 220 ευρώ / μήνα για να εισπράξει 22 ευρώ! Ένα ζευγάρι χωρίς τέκνα που ξοδεύει 320 ευρώ /μήνα θα πάρει 32 ευρώ. Μία μονογονεϊκή οικογένεια με 1 παιδί που ξοδεύει 320 ευρώ /μήνα θα πάρει 32 ευρώ. Μία μονογονεϊκή οικογένεια με 2 παιδιά  που ξοδεύει 420 ευρώ / μήνα θα πάρει 42 ευρώ. Ένα ζευγάρι με 1 παιδί που ξοδεύει 420 ευρώ / μήνα θα πάρει 42 ευρώ. Ζευγάρι με 2 παιδιά που ξοδεύει 520 ευρώ / μήνα θα πάρει 52 ευρώ. Ζευγάρι με 3 παιδιά που ξοδεύει 620 ευρώ / μήνα θα πάρει 62 ευρώ και ζευγάρι που ξοδεύει 720 ευρώ / μήνα θα πάρει 72 ευρώ. Αλήθεια τώρα; Έχετε ρωτήσει ποιοι και πόσοι είναι εκείνοι που έχουν 4 παιδιά και μπορούν να ξοδέψουν 400 ευρώ το μήνα για αγορές; Όποιος μπορεί έχει μισθό 2.000 ευρώ το μήνα!

Και μου αρέσει που λέτε ότι τα χρήματα για το καινούργιο Pass θα τα πάρετε από τα διυλιστήρια, που είχαν 2 δισ. ευρώ κέρδη από την αισχροκέρδεια! Δηλαδή πάλι από την τσέπη των Ελλήνων θα βγουν! Και θα πάνε στα σούπερ μάρκετ, δηλ. στους φίλους σας και στο κράτος που θα εισπράξει τον ΦΠΑ. Και προτιμά ο πρωθυπουργός να δώσει 30.000 επιδόματα, παρά να μειώσει τον ΦΠΑ και να πάνε τα χρήματα στην τσέπη του Έλληνα. Όλα αυτά δείχνουν τον πανικό σας.

Είστε κυβέρνηση σε αποδρομή και αυτό φαίνεται από τις αποφάσεις σας. Θα βάλετε λέτε τους Έλληνες τώρα να πληρώνουν τα πάντα με κάρτες. Μα ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ όσες φορές κι αν αλλάξει χέρια στην αγορά, η αξία του θα παραμείνει 50 ευρώ. Αν όμως τα 50ευρα διακινούνται με κάρτες, οι τράπεζες θα χρεώνουν σε κάθε συναλλαγή 1%, ίσως και περισσότερο, και σε κάθε 100 συναλλαγές η τράπεζα θα τρώει από την αγορά όλο το 50ευρο. Ντροπή!

Το ίδιο γίνεται και με το food pass. Αν το πάρουν οι πολίτες μέσω τραπεζικής κατάθεσης θα υπάρχει μείωση κατά 12% περίπου! Δηλ. πάλι θα πάρουν λεφτά οι τράπεζες. Μα τόση αγάπη πια για τους τραπεζίτες και καθόλου για τους πολίτες!

Ζούμε στην χώρα του υπαρκτού σοσιαλισμού και δεν το έχουμε καταλάβει. Παρακολουθήσεις παντού, απαγόρευση της κυκλοφορίας με τα Lockdown, δελτίο στα τρόφιμα, δελτίο στη θέρμανση, δελτίο στα καύσιμα. Όχι αυτό δεν είναι η ανατ. Γερμανία του Έριχ Χόνεκερ είναι η Ελλάδα της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δεν ασκείτε κοινωνική πολιτική εσείς στη ΝΔ και τα λοιπά κόμματα. Κοινωνική πολιτική δεν είναι να φροντίζεις τους φτωχούς. Είναι να φροντίζεις να μην υπάρχουν φτωχοί.

Παντού βλέπουμε αστοχίες. Είστε η κυβέρνηση που υπόσχεται τα πάντα στους πάντες, γιατί έρχονται εκλογές. Ο κος Οικονόμου, όταν προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ μοίραζε λεφτά, τον κατηγορούσε για καλποθηρική πολιτική. Τι να πούμε τώρα για εσάς; Πετάτε τα λεφτά από το παράθυρο. Θα θυμίσω όμως μια δήλωση υπουργού σας, του κου Κουλούρη της ΝΔ. Τον Αύγουστο του 2019 έλεγε: «Σε ένα χρόνο θα πετάμε με υδροπλάνα. Θα γίνει ό,τι πρέπει να για πραγματοποιηθεί αυτό»! Εγώ υδροπλάνα δεν βλέπω. Αεροπλάνα και ελικόπτερα μετά τις εκλογές βλέπω!

Λέτε ψέματα και για τον τουρισμό. Βγαίνετε και λέτε ότι γεμίσαμε τουρίστες, ότι έχουμε αύξηση των εσόδων από τον τουρισμό. Και εδώ έχω τα στοιχεία, που δείχνουν ότι στα έσοδα από τον τουρισμό είχαμε μείωση 3,1%. Ο Τουρισμός, σας το έχω ξαναπεί, δεν είναι βιομηχανία. Είναι παροχή υπηρεσίας και εγκυμονεί κινδύνους.

Λέτε ψέματα και με το Μετρό της Θες/νίκης. Το 2019 ο πρωθυπουργός έλεγε ότι τον Απρίλιο του 2023 θα είναι έτοιμο το μετρό. Μετά μετέθεσε την λειτουργία του στο τέλος του 2023 και τώρα την τοποθετεί στις αρχές του 2024. Εγώ πάντως το βλέπω για το 2114!

Ψέματα, ψέματα. Θα σας πω μερικά από τα ψέματα που είχε πει προεκλογικά ο κος Μητσοτάκης. Έλεγε όχι στα επιδόματα, ναι στην ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, όχι στην υποδοχή λαθρομεταναστών γιατί δεν μπορούν να ενσωματωθούν, ναι στις εξορύξεις, όχι στην οικογενειοκρατία, ναι σε ένα μικρό και ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα. Σήμερα δίνει επιδόματα, εφαρμόζει απόλυτα τη συμφωνία των Πρεσπών, στους λαθρομετανάστες λέει welcome, λέει όχι στις εξορύξεις, έχει 440 συμβούλους στο Μαξίμου και 56, 58, 60 υπουργούς; Μα πώς να σας πάρει σοβαρά ο ελληνικός λαός;

Και μαθαίνουμε από τουρκικά sites ότι έγινε μια τριμερής συνάντηση Γερμανίας, Τουρκίας και Ελλάδας. Και δεν βλέπω τον κο Τσίπρα και τον κο Ανδρουλάκη να αντιδρούν και να ζητούν να μάθουν τι συμφωνήθηκε σε αυτή τη συνάντηση. Υπάρχει μια omerta υπερκομματική, που θέλει να μας οδηγήσει στη Χάγη. Εκεί θέλετε να πάτε. Δεν θα σας αφήσουμε να διαπράξετε ένα ιστορικό έγκλημα. Δεν θα επιτρέψουμε να κάνει η ΝΔ συμφωνία του Αιγαίου.

Επίσης, να σας πω ότι οι τούρκοι ετοιμάζονται να μας καταγγείλουν για γενοκτονία, για τη σφαγή της Τριπολιτσάς! Εσείς για τις γενοκτονίες που διέπραξαν σε βάρος του ελληνικού λαού δεν λέτε τίποτα!

Να σας πω επίσης ότι είχαμε δώσει μια μελέτη για τον πώς στην Χαλκίδα μπορούμε να παράξουμε ενέργεια με την παλίρροια. Δεν ήθελε κανείς στην κυβέρνηση. Πριν 1,5 χρόνο την παρέδωσα. Τώρα λοιπόν μαθαίνουμε ότι η Τουρκία φτιάχνει τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής κυμματικής ενέργειας στον κόσμο!

Και ενώ οι Τούρκοι απειλούν τη χώρα, εσείς θέλετε τους S-300 που σταθμεύουν στην Κρήτη να τους στείλετε στην Ουκρανία. Ισχύει αυτό; Ρωτώ και απάντηση δεν παίρνω. Έχετε ήδη στείλει όπλα στην Ουκρανία και δίνετε επίσης και 45 εκατ. ευρώ! Στον Έλληνα που πεινάει δεν τα δίνετε! Και αφού επιδεικνύετε τόση αγωνία για την Ουκρανία, γιατί δεν κάνετε το ίδιο και για τα κατεχόμενα στην Κύπρο;

Έχω εδώ ένα χθεσινό δημοσίευμα, και αναφέρομαι σε αυτό γιατί εσείς στη ΝΔ μιλάτε για κυβερνητική αυτοδυναμία και εμείς μιλάμε για ελληνική αυτοδυναμία. Φοβάστε την Ελληνική Λύση. Τρέμετε την άνοδό μας. Είμαστε ο εχθρός σας. Έχουμε δίκιο σε ό,τι λέμε. Και ο εχθρός αρχίζει να γίνεται επικίνδυνος όταν αρχίζει να έχει δίκιο. Έχω λοιπόν εδώ δημοσίευμα σε site, δικό σας, που λέει ότι γίνεται φορολογικός έλεγχος σε αρχηγό μικρού κόμματος, που κινείται δεξιά της ΝΔ και φημολογείται ότι θα ξαναμπεί στην βουλή. Εγώ θα σας πως ότι σε 3 χρόνια διακυβέρνησης από τη ΝΔ με ελέγξατε τουλάχιστον 20 φορές! Δεν βρέθηκε τίποτα. Απελπισμένοι λοιπόν οι ελεγκτές πήγαν σε συγγενείς, κουμπάρους, εταιρείες στις οποίες μετέχω με μικρό ποσοστό, ξανά δεν βρήκατε τίποτα. Ακούστε: Ένας εκβιασμός ή μια απειλή είναι το πιο γνήσιο πιστοποιητικό ανικανότητας μιας κυβέρνησης. Επειδή πολιτικά δεν μπορείτε να αντιπαρατεθείτε βάζετε αυτούς τους αλήτες να μας εκβιάσουν. Δεν εκβιαζόμαστε κύριοι. Δεν σας φοβόμαστε. Δεν τρέμουμε. Εσείς μας τρέμετε γι’ αυτό διαδίδετε και τα fake news. Ορίστε, η Ελλάδα πρώτη χώρα στη διακίνηση ψευδών ειδήσεων. Και μόνο γι’ αυτό θα έπρεπε να έχετε παραιτηθεί.

Και έχετε δώσει τα σπίτια των Ελλήνων βορά στα κοράκια αλλά ταυτόχρονα λέτε ότι η οικονομία δεν αντέχει να γίνει κούρεμα στα δάνεια. Σε φίλους σας όμως κάνατε κούρεμα και μάλιστα γενναίο. Ορίστε εδώ είναι:

-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

-ΒΩΒΟΣ

-ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ (ΚΟΥΡΕΜΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ DARDANEL)

-FOLLI FOLLIE

-ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

-ΜΑΪΛΗΣ

-ΔΑΒΑΡΗΣ

-ΣΕΛΟΝΤΑ

-ΝΗΡΕΑΣ

-ΔΙΑΣ

Και τα σπίτια των Ελλήνων τα παίρνουν εισπρακτικές που έχουν σχέσεις με πολιτικά κόμματα. Και επειδή έκανα ένα λάθος εκ παραδρομής το πήρατε όλοι και το κάνατε σημαία, προφανώς για να υποβαθμίσετε το ότι έδωσα ονόματα από εταιρείες κοράκια. Ορίστε εδώ είναι τα ονόματα:

-1)CERVED CREDIT MANAGEMENT GREECE: ΓΚΙΚΑΣ ΜΑΝΑΛΗΣ, ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΝΔ – ΠΑΣΟΚ

-2) NPA SERVICING: ΤΖΟΑΝΝΑ ΤΕΛΙΟΥΔΗ, CEO, ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ

-3) ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ κο ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ, ΔΙΚΗΓΟΡΟ, ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ

-4) PEPPER GREECE: ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ

-5) ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΕΛΗ (Η κα Κατσέλη είπε ότι δεν συμμετέχει στην εταιρεία αλλά ότι είναι σύμβουλο! Δηλαδή τι κάνει; Προτείνει ποιοι είναι εκείνοι που πρέπει να χάσουν τα σπίτια τους!)

-6) PIMCO: ΟΡΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, ΙΔΡΥΤΗΣ & CEO, ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ;;

-7) ΠΑΤΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ

Δεν έδωσα όμως μόνο αυτό. Εδωσα και όλα τα ονόματα των εισπρακτικών και στελεχών τους. Ορίστε τα αναφέρω επιγραμματικά:

-1) CEPAL: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ CEO

-2) INTRUM HELLAS: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ CEO

-3) THEA ARTEMIS: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ

-4) RESOLUTE ASSET MANAGEMENT: ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

-5) DV01 ASSET MANAGEMENT DEBT COMPANY: ΧΑΡΥ ΚΥΡΚΟΣ, ΠΡΟΔΡΟΣ ΔΣ

-6) FIRST CAPITAL: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΑΝΤΟΣ CEO

-7) CERVED CREDIT MANAGEMENT GREECE: ΓΚΙΚΑΣ ΜΑΝΑΛΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ

-8) NPA SERVICING: ΤΖΟΑΝΝΑ ΤΕΛΙΟΥΔΗ CEO

-9) DO VALUE: ΤΑΣΟΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

-10) PEPPER GREECE: ΘΩΜΑΣ ΖΙΩΓΑΣ CEO

-11) MOUNT STREET HELLAS: ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ SENIOR DIRECTOR

-12) SPECIAL FINANCIAL SOLUTIONS: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΟΥΜΠΡΟΥΛΗΣ CEO

-13) COPERNICUS HELLAS: ΠΩΛ ΤΖΕΛΕΠΗΣ

-14) EDS HELLAS: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

-15) HIPOGEN HELLAS: ΝΙΚΗΤΑΣ ΖΗΣΙΜΟΣ

-16) QQUANT: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΡΔΑΜΑΤΟΣ CEO

-17) PIMCO: ΟΡΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ & CEO

-18) UCI HELLS LMS: ΑΡΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

-19)ΠΑΤΣΗΣ: ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ

Και παρ’ όλα αυτά, κανένα κανάλι, κανένας εισαγγελέας, κανένα site δεν αναφέρθηκαν σε αυτά. Γιατί; Δεν πειράζει, εμείς τα δώσαμε για να μάθει ο Ελληνικός λαός. Αφήστε εμάς να έχουμε εμπιστοσύνη στον ελληνικό λαό, μήπως και καταφέρει αυτός ο τόπος να πάει μπροστά.

Κλείνοντας θα ήθελα να ρωτήσω γιατί όλοι εύχεστε καλές γιορτές και όχι καλά Χριστούγεννα;; Όσοι δήμαρχοι επιχειρούν να φωτίσουν τους δρόμους στις περιοχές της με λαμπάκια και φωτάκια, θα ήταν καλό να σκεφτούν ότι υπάρχουν άνθρωποι άστεγοι, πεινασμένοι, γυμνοί. Ας βάλουμε ένα τέλος στα φωτάκια και ας αγκαλιάσουμε τον Έλληνα. Ας στηρίξουμε όποιον έχει οικονομικό πρόβλημα.

Καλά Χριστούγεννα Χριστιανοί.

 

Shares