Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Μαρτυρικές στιγμές: 15χρονος έμεινε παράλυτος από χτύπημα συμμαθητή

Συγκλονίζει το περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού ενός 15χρονου μαθητή στην Άρτα, ο οποίος υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο με αποτέλεσμα να μείνει παράλυτος

Μία οικογένεια στην Άρτα, ανεβαίνει τον δικό της «Γολγοθά» εδώ και έξι μήνες καθώς ο 15χρονος γιος τους έμεινε παράλυτος έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό από συμμαθητή του μέσα σε σχολείο.

Όλα ξεκίνησαν τον Απρίλιο όταν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων σε Γυμνάσιο της Άρτας, ο 15χρονος μαθητής δέχτηκε χτύπημα με μπάλα στο κεφάλι από συμμαθητή του, ο οποίος στη συνέχεια του έκανε κεφαλοκλείδωμα και άρχισε να τον χτυπά στα κάγκελα του σχολείου, όπως μετέδωσε στο MEGA.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μητέρα του 15χρονου το περιστατικό συνέβη όταν τα παιδιά ήταν μαθητές της Γ’ Γυμνασίου. Συγκεκριμένα, ο μαθητής δέχθηκε χτύπημα με μπάλα στο κεφάλι από συμμαθητή του ο οποίος, στη συνέχεια, τον έπιασε με κεφαλοκλείδωμα και άρχισε να τον χτυπά στα κάγκελα του σχολείου. Το παιδί μετά από λίγο κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας.

Ο 15χρονος, αρχικά δέχθηκε χτύπημα με μπάλα στο κεφάλι από τον συμμαθητή, στη συνέχεια, του έκανε κεφαλοκλείδωμα και άρχισε να τον χτυπά στα σιδερένια κάγκελα του σχολείου, όπως μετέδωσε στο MEGA. Το παιδί μετά από λίγο κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας.

«Το περιστατικό έγινε την Παρασκευή το πρωί εν ώρα σχολείου. Νοσηλεύτηκε την Παρασκευή και φύγαμε το Σάββατο για το σπίτι μας, με οδηγίες πως εάν ο Βαγγέλης έχει την οποιαδήποτε ενόχληση να επιστρέψουμε. Την Κυριακή που επιστρέψαμε πάλι στο νοσοκομείο, του έκαναν αξονική για να δούμε εάν μπορούμε να φύγουμε για άλλο νοσοκομείο» περιέγραψέ η μητέρα του 15χρονου.

«Το βράδυ της Παρασκευής μας κράτησαν μέσα για να δουν πως θα εξελιχθεί. Το βράδυ συνήλθε, περπάτησε κανονικά, δεν είχε ενόχληση. Το ίδιο και το Σάββατο το πρωί. Οι γιατροί θεώρησαν ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό και μας έδιωξαν για το σπίτι, αλλά με οδηγίες. Τα ξημερώματα (σ.σ: της Κυριακής) προσπάθησε να πάει στο μπάνιο, αλλά άρχισε να νιώθει μουδιασμένος και άρχιζε να παραλύει. Δεν μας ενημέρωσε, γιατί δεν ήθελε να μας ανησυχήσει. Το πρωί όμως με φώναξε στο δωμάτιο και μου είπε ότι είναι χειρότερα από την Παρασκευή και είπε ότι δεν νιώθει το αριστερό χέρι και το πόδι του» πρόσθεσε.

Το παιδί μεταφέρθηκε εκ νέου στο νοσοκομείο της Άρτας και από εκεί στο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο.

newsbomb.gr

Shares