Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Μαρτίνς: «Είμαι στον Ολυμπιακό και έχω έναν στόχο καριέρας»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς πήρε για πρώτη φορά θέση σχετικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν την Σάο Πάολο να ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του…

Πριν από λίγες ημέρες Media στη Βραζιλία όπως η Globo Esporte μετέδωσαν έναν κύκλο επαφών – προσεγγίσεων της Σάο Πάολο προς την πλευρά του τεχνικού του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του ο Μαρτίνς μιλώντας στο πορτογαλικό κανάλι «Quarentena da Bola», τόνισε πως ο μεγάλος του επαγγελματικός στόχος παραμένει να εργαστεί στην Premier League, αφήνοντας να εννοηθεί πως η προοπτική να εγκαταλείψει την Ευρώπη και να κυνηγήσει περισσότερα χρήματα σε κάποια άλλη Ήπειρο, δεν τον απασχολεί στην παρούσα φάση.

«Είμαι εδώ (σ.σ.: στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό) και έχω έναν στόχο καριέρας, που είναι να προπονήσω σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα, όπως το αγγλικό. Και επομένως, θα δουλέψω προς αυτήν την κατεύθυνση όσο μπορώ και θα εργαστώ σε αυτήν τη φάση της καριέρας μου για να το κάνω. Επομένως, αφήνοντας κατά μέρους το οικονομικό, το οποίο είναι, επίσης, σημαντικό, καθώς αποτελεί μέρος του μέλλοντος των παιδιών μου, αν μπορώ να το κάνω και δω ότι έχω προϋποθέσεις για να μπορέσω να φτάσω σε αυτό το επίπεδο, προφανώς θα συνεχίσω να δουλεύω για να το πετύχω».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Shares