Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Μαρκέλλα: Ανατριχιαστικές περιγραφές από τη 10χρονη – «Μου έλεγε ότι θα είναι η καινούργια μου μαμά»​​​​​​​…..

Καθημερινές είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη καθώς νέα αστοιχεία έρχονται στο «φως» – Τι αποκάλυψε η μικρή μαθήτρια στους αστυνομικούς για την 33χρονη


Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία για την απαγωγή της 10χρονης. Το κοριτσάκι είπε στους αστυνομικούς ότι όσο κοιμόταν, άκουγε φλας και είχε την αίσθηση ότι το φωτογραφίζουν, σύμφωνα με το MEGA. Από την πρώτη στιγμή η 10χρονη είχε πει στις Αρχές, ότι η 33χρονη γυναίκα που την άρπαξε φεύγοντας από το σχολείο της, την είχε βάψει με καλλυντικά στο σπίτι που την κρατούσε.

Η 10χρονη μίλησε στους αστυνομικούς για τις επικοινωνίες που είχε η κατηγορούμενη από την πρώτη κιόλας στιγμή, που μπήκαν μέσα στο ταξί, καθώς και για μια επιταγή που πήρε η 33χρονη, η οποία μόλις την είδε σχολίασε «Τόσα πολλά λεφτά;».

Οι διάλογοι – «φωτιά» για την δράση της 33χρονης, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 έχουν ως εξής:

«Όταν μπήκαμε στο διαμέρισμα μου είπε ότι θα κάνουμε μπάνιο. Αλλά χτύπησε το τηλέφωνό της και μιλούσε. Μάλλον με γυναίκα. Δε μπορούσα να καταλάβω αν ήταν γυναίκα ή άντρας γιατί μιλούσε σαν γυναίκα αλλά ήταν πολύ χοντρή φωνή. Είπε η γυναίκα στο τηλέφωνο στην Ειρήνη ότι θα στείλει κάποιον να της δώσει μια επιταγή, νομίζω είπε εκείνο το χαρτί που το δίνεις και παίρνεις χρήματα και να πάει να την «εκπληρώσει». Η Ειρήνη απάντησε «Τόσα πολλά λεφτά;».

«Μου έλεγε ότι θα είναι η καινούργια μου μαμά»
Παρουσία παιδοψυχολόγου η 10χρονη θυμάται και αποκαλύπτει πολλά στους αστυνομικούς από τις 44 ώρες κράτησης της στο διαμέρισμα της κοκκινομάλλας. Την ώρα που οι Αρχές αναζητούν πιθανούς συνεργούς της κατηγορουμένης, η μαθήτρια μιλάει για μια επιταγή που εισέπραξε η 33χρονη.

«Μπήκαμε στην πολυκατοικία και μου είπε η Ειρήνη: “Τώρα θα πάμε σιγά σιγά μην μας ακούσουν οι γείτονες”. Πήγαμε στον δεύτερο όροφο. Το σπίτι ήταν πολύ τρομακτικό και είχε και φωτάκια, ξέρετε για τους κλέφτες. Άκουσα μια γυναίκα να της λέει στο τηλέφωνο ότι θα στείλει κάποιον να της δώσει μια επιταγή. Η Ειρήνη έφυγε πάρα πολύ γρήγορα και αγόρασε φαγητά για να φάμε. Μέσα στη σακούλα με τα φαγητά είδα κάτω κάτω την επιταγή που σας έλεγα» είπε η 10χρονη.

Τι ζήτησε από τον δικηγόρο της η 33χρονη
Η κοκκινομάλλα ζήτησε από τον δικηγόρο της να προσβάλλει τη διάταξη δημοσιοποίησης των στοιχείων της, για να σταματήσει όπως λέει ο διασυρμός της. Όσο για τη μοιραία μέρα της 11ης Ιουνίου, η μικρή περιέγραψε τη στιγμή της αρπαγής της.

«Βγήκα από το σχολείο και η γυναίκα βρισκόταν στην κολώνα από το σχολείο δεξιά. Με φώναξε με το όνομα μου. Γύρισα, την είδα κοντά μου και αμέσως τη θυμήθηκα αλλά μου το είπε κιόλας. Είμαι η Ειρήνη η μαμά της Γ… Είχα να τη δω πολλά χρόνια. Είχε αλλάξει πάρα πολύ. Παλιά ήταν με ξανθά και μαύρα μαλλιά και τώρα ήταν με κόκκινα μαλλιά» είπε η μικρή μαθήτρια.

33χρονη: «Ήθελα να κάνω κάτι για να ξεχάσω τον πόνο για την κόρη μου»
Όπως ισχυρίστηκε η 33χρονη, καθόταν στα κάγκελα απέναντι από το σχολείο της μικρής και αναπωλούσε την κόρη της. «Ήθελα να κάνω κάτι να ξεχάσω τον πόνο αυτόν. Την ανήλικη την αντιμετώπισα όπως και την κόρη μου. Τίποτα κακό».

«Συνεχίζεται συντονισμένα το μπαράζ επιθέσεων σε βάρος της 33χρονης. Θα δώσει τη μάχη μέχρι τέλους για να αποδείξει την αθωότητα της για πράξεις που άδικα τις αποδίδονται» τόνισε ο δικηγόρος της.

10χρονη: «Μου έλεγε ότι θα είναι η καινούργια μου μαμά»​​​​​​​
Όπως ισχυρίστηκε η 10χρονη, η 33χρονη της είπε «δε θα μιλήσεις σε κανέναν δεν κάνουνε τίποτα κακό, παίζουμε σαν να είμαστε φιλες».

«Μου έλεγε θα είναι η καινούργια μου μαμά και ότι θα είναι πολύ καλύτερη από την κανονική μου μαμά. Τη ρώτησα γιατί ήρθε και με πήρε από τη μαμά μου και μου είπε: “Για να πληρώσω με το ίδιο νόμισμα. Θέλω κάπου να ξεσπάσω”. Μετά άρχισε να βρίζει και να λέει γ…. τη μάνα σου, είμαι πολύ χαζή που σε πήρα και θα αποκαλυφθώ».

Την ίδια στιγμή, η 33χρονη είπε πως δε θέλει αντιδικία με τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος έχει προχωρήσει σε μήνυση εναντίον της. «Δεν θέλω αντιδικία με τον πρώην σύζυγο μου. Ξέρει αυτός πως μου έχει φερθεί και πόσο ευθύνεται για την κατάληξη. Το χειρότερο έγκλημα είναι ότι με απέκοψε από την κόρη μου».

Κόντρα ανάμεσα στους δικηγόρους
Σοκάρουν τα νέα δεδομένα που οδηγούν τις Αρχές όλο και πιο κοντά στην διαλεύκανση του μυστηρίου για την ύπαρξη κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας. Ο Βασίλης Νουλέζας, δικηγόρος 33χρονης κατηγορούμενης για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, απάντησε για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο πίσω από την υπόθεση.

Συγκεκριμένα ο κ. Νουλέζας μιλώντας στο MEGA ανέφερε: «Βρισκόμαστε στο στάδιο αστυνομικής διερεύνησης, εφόσον συμβαίνει αυτό.

Κανένας δικηγόρος δεν μπορεί δημόσια να καταθέτει τίποτα, δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα, αλλά υπόνοιες, εκτιμήσεις προσωπικές και εικασίες».

Ο κ. Νουλέζας αρχικά είχε τονίσει: «Είμαι αναγκασμένος να ακολουθώ την τακτική των δικηγόρων της πολιτικής αγωγής, αναγκάζομαι να δίνω δημόσια απαντήσεις».

Παράλληλα ο δικηγόρος της 33χρονης σημείωσε ότι δεν επιθυμεί να σχολιάσει την κατάθεση της 10χρονης μαθήτριας, από σεβασμό.

Ενώ όσον αφορά στις κινήσεις της εντολέας του, ο κ. Νουλέζας τόνισε: «Δεν θα ασκήσουμε προσφυγή κατά της διάταξης της κυρίας ανακρίτριας για την προσωρινή κράτηση, έως ότου έχουμε τα αποτελέσματα των κινητών τηλεφώνων και του σκληρού δίσκου».

Στη συνέχεια ο δικηγόρος είπε: «Σε ότι αφορά στη δημοσιοποίηση του ονόματος και των στοιχείων ταυτότητας, είναι επειδή προκύπτουν ενδείξεις για συμμετοχική δράση άλλων ανθρώπων, και μπορεί να προκύψουν στοιχεία άλλων ανήλικων παθόντων.

Γι’ αυτό λοιπόν, αν αποδειχτεί ότι δεν υπάρχουν άλλα ανήλικα θύματα, ούτε βιασμός, ούτε συμμετοχική δράση, το κατηγορητήριο καταρρέει και τότε θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο αίτησης αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης με περιοριστικούς όρους. Θα υπομείνουμε και τις ύβρεις και τις απειλές».

Ο κ. Νουλέζας ανέφερε ότι η εντολέας του δεν επιθυμεί να έρθει σε αντιπαράθεση με τον πρώην σύζυγό της.

Δικηγόρος οικογένειας: «Είναι φανερό ότι κάτι κρύβει η 33χρονη»
Η δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης, Ανθούλα Ανάσουγλου, μίλησε και εκείνη στην ίδια εκπομπή του MEGA λέγοντας αρχικά: «Η πολιτική αγωγή θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να δείξει ότι δεν έδρασε μόνη αυτή η γυναίκα».

Αναφερόμενη στην κατάθεση της 10χρονης, η συνήγορος της οικογένειας τόνισε πως τα όσα είπε η ανήλικη είναι πέραν πάσης αμφισβήτησης, εξηγώντας: «Όταν μια κατάθεση δίνεται με τη βοήθεια παιδοψυχιάτρου και υπογράφεται, σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να την προσβάλλει».

Όσον αφορά τις υποψίες για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, η κ. Ανάσογλου σημείωσε πως δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία και πρόσθεσε: «Περιμένουμε με αγωνία αποτελέσματα. Η κατηγορουμένη κάτι κρύβει, είναι φανερό».

«Ήταν για ώρες στον υπολογιστή»
Μήνυση κατέθεσε ο πρώην σύζυγος τη 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Την κατηγορεί για ψεύδη στην απολογία της, ενώ μιλάει για τις ώρες που φέρεται να βρισκόταν στον υπολογιστή.

Απόσπασμα από τη μηνυτήρια αναφορά του πρώην συζύγου παρουσίασε σήμερα το STAR: «Οι ισχυρισμοί στην απολογία της είναι ψευδείς, ανυπόστατοι και απεχθείς. Η πρώην σύζυγός μου έλειπε από το σπίτι αδικαιολόγητα ακόμα και νύχτες χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν και όποτε βρισκόταν στο σπίτι, ασχολείτο με το κομπιούτερ της στο οποίο είχε δικούς της κωδικούς, δικό της mail. Όταν τη ρώτησα μία φορά γιατί ασχολείτο τόσο πολύ με το κομπιούτερ της μου είπε ότι διασκεδάζει στο Facebook και ότι ψάχνει για δουλειά».

O δικηγόρος της 33χρονης είπε ότι δεν έχει την εντολή αυτή τη στιγμή από την 33χρονη να κινηθεί νομικά εναντίον του πρώην συζύγου της.

Από την άλλη, ο συνήγορος του πρώην συζύγου της 33χρονης δήλωσε πως ο άνδρας έμαθε για τη δράση της πρώην συζύγου του από τα media,: «Μας οργίζουν τα όσα έκανε. Ο άνθρωπος έτσι όπως τα πληροφορήθηκε της εύχεται τα χειρότερα».

 

newsbomb

Shares