Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Μαρία Σάκκαρη: «Αισθάνομαι ατρόμητη στο γήπεδο, ήρθε η ώρα να αρχίσω να παίζω καλά ξανά»

Σαν σίφουνας η Μαρία Σάκκαρη διέλυσε με 6-2, 6-3 και την Ονς Ζαμπέρ μέσα σε 70 λεπτά και προκρίθηκε ως 1η του ομίλου Nancy Richey Group στα ημιτελικά των WTA Finals και όπως δήλωσε στοχεύει ακόμη ψηλότερα.

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια που στα ημιτελικά του τουρνουά στο Τέξας, θα αντιμετωπίσει μια εκ των Ντάρια Κασάτκινα ή Καρολίν Γκαρσιά, καθώς ως πρώτη του ομίλου της απέφυγε την επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, Ίγκα Σβιάτεκ, διανύει μια εξαιρετική περίοδο. Μάλιστα προκρίθηκε για 7η φορά σε ημιτελική φάση μέσα στο 2022, μία λιγότερη δηλαδή από το 2021 όπου είχε αγωνιστεί σε 8 ημιτελικούς. Ενώ συνολικά έχει βρεθεί σε 15 ημιτελικούς τη διετία 2021-2022, όσες δηλαδή και η Νο1 του κόσμου, Ίγκα Σβιάτεκ.

Η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νέα μεγάλη νίκη της επί του Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, Ονς Ζαμπέρ, τόνισε:

«Νομίζω ότι πρέπει απλώς να συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανα», είπε η Μαρία Σάκκαρη μετά τον αγώνα. «Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Αισθάνομαι απλά ατρόμητη στο γήπεδο. Απολαμβάνω τον εαυτό μου εδώ. Δεν υπάρχει κανένα μυστικό πίσω από το πώς παίζω, ήρθε η ώρα να αρχίσω να παίζω καλά ξανά. Είμαι πολύ χαρούμενος που πραγματικά συμβαίνει εδώ».

Η 27χρονη, Νο 5 της WTA, εν συνεχεία πρόσθεσε:

«Παίξαμε πριν από χρόνια, νομίζω ότι ήταν στο Fed Cup. Αστειευόμουν μαζί της ότι με…πυροβολούσε όλη την ώρα, παίζοντας στο Μαυροβούνιο, στο γκρουπ 3, δεν ήταν κανείς εκεί. Απλώς κανονικοί παίκτες τότε. Αλλά και οι δύο φτάσαμε στην κορυφή».

 

onsports.gr

 

Shares