Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τα 5 δισ. ευρώ θα αγγίξει η πρόταση του Κατάρ για την αγορά της ομάδας

Τα 5 δισ. ευρώ θα φτάσει η πρόταση εξαγοράς για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τους Καταριανούς, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν τη λαοφιλή ομάδα.

Έχουν ήδη επικοινωνήσει με τους ιδιοκτήτες του συλλόγου, τους Αμερικανούς Γκλέιζερς, ότι η προσφορά τους θα είναι στα 4.5 δισ. ευρώ.

Ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η πρόταση παραμένει κρυφός. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του RMC, το Ίδρυμα «Nine Two» που επικεφαλής είναι ο Γιασίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Τανί, είναι έτοιμο να δώσει περισσότερα από 5 δισ. ευρώ στο σύνολο.

Η προσφορά του Κατάρ αφορά την πλήρη εξαγορά του συλλόγου
Ο Βρετανός Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, γνωστός για τα οπαδικά του αισθήματα με τη Γιουνάιτεντ, είναι ανταγωνιστής, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι το φαβορί.

Οι Καταριανοί φέρονται να έχουν έτοιμη την προσφορά για την πλήρη εξαγορά του συλλόγου, μαζί με το χρέος του και επίσης ποσά που να είναι άμεσα διαθέσιμα για τον σύλλογο. Το χρέος της ομάδας εκτιμάται στα 580 εκατ. ευρώ. Oι Ασιάτες θέλουν να στηρίξουν ακόμα περισσότερο τον Τεν Χαγκ και να τον βοηθήσουν να «χτίσει» το σύνολο που θέλει.

Πηγή: iefimerida

Shares