Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Μανώλης Αλιφιεράκης: Τι λέει για τους υπερήλικες και τον εμβολιασμό (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στον Focus FM μίλησε ο καρδιολόγος Μανώλης Αλιφιεράκης, με αφορμή την παγκόσμια ανησυχία αναφορικά με την εμφάνιση παρενεργειών στα εμβόλια σε χώρες όπως η Νορβηγία, το Ισραήλ και η Ινδία…

Ο γιατρός δήλωσε προβληματισμένος για αυτές τις παρενέργειες και επανέλαβε για ακόμα μία φορά ότι έχουμε βιαστεί σε ό,τι έχει να κάνει με το εμβόλιο, ενώ αναφορικά με τους ηλικιωμένους οι οποίοι εμβολιάζονται ξεκαθάρισε το εξής: « Όσοι είναι υπερήλικες και πλησιάζουν στο τέλος της ζωής τους αν δεν έχουν κάποιο σοβαρό λόγο καλό θα είναι να μην μπαίνουν σε νοσοκομεία. Δεν ξέρω κατά πόσο το εμβόλιο μπορεί να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους».

Τέλος, ο κύριος Αλιφιεράκης σχολίασε τα αυξημένα νούμερα σε θανάτους το τελευταίο δίμηνο του 2020 λέγοντας πως ακόμα κι αν έχουμε αυξημένους θανάτους λόγω COVID παραμένουν εξαιρετικά υψηλά τα νούμερα θανάτων από άλλες αιτίες. Μάλιστα, όπως είπε αν υπολογίσουμε ότι έχουν μειωθεί κατά πολύ τα τροχαία ατυχήματα και οι θάνατοι που προέρχονται από αυτά, τότε αντιλαμβανόμαστε πως λόγω κορονοϊού άνθρωποι με καρκίνους, με καρδιαγγειακά και άλλα νοσήματα δεν έλαβαν την περίθαλψη που θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

https://youtu.be/mtt67LdD8VI

Shares