Παρασκευή , 24 Μαΐου 2024
Τελευταία Νέα

Μανωλάκου: «Σκοτώθηκε ξαφνικά και έπρεπε να παίξω»

Τη δύσκολη στιγμή που κλήθηκε να διαχειριστεί λίγο πριν ανέβει στη θεατρική σκηνή στο πρόσφατο παρελθόν, εξιστόρησε η ηθοποιός Σοφία Μανωλάκου, καθώς είχε φύγει από τη ζωή ο πατέρας της καλύτερής της φίλης.

Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν», η Σοφία Μανωλάκου αναφέρθηκε στη νόσο Chron, με την οποία πορεύεται στην καθημερινότητά της, τη δύσκολη στιγμή που είχε στο παρελθόν και παράλληλα έπρεπε να κάνει τη δουλειά της ως ηθοποιός αλλά και την ψυχοθεραπεία που ακολουθεί.

Η Σοφία Μανωλάκου θα πρωταγωνιστήσει στη νέα παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης, «Μαλλιά Κουβάρια», το φετινό καλοκαίρι.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σου;

Όταν σκοτώθηκε πολύ ξαφνικά ο πατέρας της καλύτερής μου φίλης που με είχε και αυτός μεγαλώσει. Το ίδιο βράδυ είχα πρόβα στο θέατρο και έπρεπε να πάω να παίξω ενώ ήμουν σε κατάσταση σοκ. Το σανίδι όμως έχει κάτι μαγικό, ανεβαίνεις και για την ώρα που παίζεις τα ξεχνάς όλα. Έχει τύχει να ψήνομαι στον πυρετό, να έχω πνευμονία και την ώρα που έπαιζα να μην με πονάει τίποτα. Ο οργανισμός μας βρίσκεται σε άλλη κατάσταση εκείνη την ώρα.

Πόσο σου άλλαξε τη ζωή η νόσος του Chron που είναι αυτοάνοσο;

Δεν είναι κάτι απλό, αλλά έχω μάθει να ζω με αυτό. Στη δική μου περίπτωση έπαιξε μεγάλο ρόλο η ψυχολογία μου, οπότε βλέποντας τη ζωή αλλιώς το έχω βάλει και αυτό στη θέση του παρότι δεν φεύγει. Εμφανίστηκε σε περίοδο που είχα έντονο στρες.

Χρειάστηκε ποτέ να κάνεις ψυχοθεραπεία;

Ναι, έχω κάνει για ενάμιση χρόνο και κάνω. Η ψυχοθεραπεία με έμαθε να μην χάνω την πίστη στον εαυτό μου.

 

newsIT.gr

Shares