Τρίτη , 27 Σεπτεμβρίου 2022

Μάνα έγινε «σκελετός» για να μην πεινάσουν τα παιδιά της – Έτρωγε ελάχιστα λόγω της ακρίβειας

Λιποθύμησε μπροστά στα παιδιά της και νοσηλεύτηκε δύο φορές

Συγκλονίζει μητέρα στη Βρετανία, η οποία μεγαλώνει μόνη τα δύο παιδιά της, αποκαλύπτοντας ότι κατέρρευσε μπροστά τους από υποσιτισμό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί δύο φορές. Η ηρωική μάνα εκμυστηρεύτηκε ότι εξαιτίας της ακρίβειας τρώει ελάχιστα, μόνο μία φορά την ημέρα, για να μη μείνουν νηστικά τα παιδιά της.

Η 43χρονη Κέλι Τόμσον, από το Σλάου στο Μπέρκσαϊρ της Αγγλίας, δήλωσε ότι η αύξηση του κόστους ζωής λόγω του πληθωρισμού έκανε απαγορευτική την επιβίωση της οικογένειάς της. Λογαριασμοί και ενοίκιο κατατρώνε το εισόδημά της, με αποτέλεσμα να της μένουν μόνο 47 ευρώ την εβδομάδα για φαγητό για την ίδια, τον 14χρονο γιο της και την 11χρονη κόρη της.

«Κάθε φορά που πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ τα πάντα έχουν ακριβύνει» λέει στην «Daily Mail», εκφράζοντας φόβους ότι, αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση, τον χειμώνα θα αναγκαστεί να ζητάει ελεημοσύνη στον δρόμο. Η απόγνωση της Τόμσον είναι τόσο μεγάλη, που πρόσφατα έδωσε σε ενεχυροδανειστήριο ένα μικρό δώρο που δέχτηκε η κόρη της για τα γενέθλιά της, για να πάρει λίγα λεφτά για τρόφιμα. Η ίδια προτιμάει να τρώει μόνο λίγες μπουκιές την ημέρα, για να εξασφαλίζει το φαγητό στα παιδιά της.

Μέσα σε λίγους μήνες έχασε 12,7 κιλά, ενώ λιποθύμησε δύο φορές μπροστά στα παιδιά της από την ασιτία. Και τις δύο φορές νοσηλεύτηκε, και μάλιστα τη δεύτερη φορά οι γιατροί χρειάστηκε να της κάνουν μεταγγίσεις αίματος, διότι τα επίπεδα του σιδήρου στο αίμα της ήταν σε επικίνδυνα χαμηλά επίπεδα.

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι ο πληθωρισμός στη Βρετανία τρέχει με 10%, αλλά οι αυξήσεις στα τρόφιμα στα σούπερ μάρκετ φτάνουν και το 34%.

newsbreak.gr
Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares