Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Μακεδονία: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω παγετού

Κλειστά θα παραμείνουν τα περισσότερα σχολεία στη Δυτική Μακεδονία, αλλά και σχολεία στην Κεντρική Μακεδονία αύριο Τρίτη…

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τρίτη 19 Ιανουαρίου, εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών και του ολικού παγετού που επικρατούν στην Δυτική Μακεδονία, με απόφαση των Δημάρχων των Περιφερειακών Ενοτήτων Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς και Γρεβενών, τα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής.

Θα παραμείνουν ανοικτοί μόνο οι παιδικοί Σταθμοί στον Δήμο Φλώρινας, στον δήμο Σερβίων της ΠΕ Κοζάνης και στο δήμο Γρεβενών.

Οι δήμαρχοι των παραπάνω Περιφερειακών Ενοτήτων, επισημαίνουν ότι λόγω των μέτρων Covid -19 δεν μπορεί να λειτουργούν τάξεις με ανοικτά παράθυρα όταν την ίδια στιγμή η εξωτερική θερμοκρασία είναι κάτω του μηδενός.

Ποια σχολεία θα κλείσουν στη Κεντρική Μακεδονία

Στον δήμο Βέροιας δεν θα λειτουργήσει αύριο το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Ριζωμάτων, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών.

Στον δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής, παράλληλα, λόγω ολικού παγετού, θα παραμείνουν κλειστά τα δημοτικά σχολεία ,τα νηπιαγωγεία , οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ σε έξι κοινότητες και συγκεκριμένα σε Αρναία, Στανό, Παλαιοχώρι, Νεοχώρι, Βαρβάρα και Μεγάλη Παναγία.

Στον δήμο Κιλκίς, πάλι, θα χτυπήσει μια ώρα αργότερα το κουδούνι στα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο και στο Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

ΠΗΓΗ

Shares