Δευτέρα , 27 Μαρτίου 2023
Τελευταία Νέα

«Μακάρι τα παιδιά μας να είναι τα τελευταία που πλήρωσαν» – Συγκινεί ο πατέρας του 32χρονου μηχανοδηγού Δημήτρη Μασσαλή

Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση του πατέρα του 32χρονου μηχανοδηγού Δημήτρη Μασσαλή ο οποίος έχασε την ζωή του στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου.

«Κάποιοι αποφασίζουν για τις τύχες των παιδιών όλου του κόσμου, για να μην πληρώσουν αυτά που πρέπει, για να δουλεύουν χωρίς να κινδυνεύουν, για να πηγαίνουν στις δουλειές τους χωρίς να σκοτώνονται και για να πηγαίνουν να σπουδάσουν και να γυρνούν σπίτι τους» ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Και πρόσθεσε: «Μας έλεγε ότι υπάρχουν προβλήματα αλλά έστω και με κάποιες καθυστερήσεις τα δρομολόγια γίνονταν. Ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα βάλει κάποιος εγκληματίας δύο τρένα να χτυπήσει το ένα το άλλο. Ποιος μπορούσε να το φανταστεί, ποιος ανθρώπινος νους θα μπορούσε να το φανταστεί αυτό;».

Ο πατέρας του νεαρού ανέφερε ότι μίλησαν στο τηλέφωνο στις 21.30 πριν πιάσει βάρδια και στις 22.30 όταν ήταν ήδη στη δουλειά. Πατέρας και γιος μίλησαν για την μέρα του και όχι για θέματα δουλειάς.

«Δε συνήθιζε να μας λέει κάτι και την προηγούμενη μέρα μού είχε πει ότι υπήρχε 2,5 ώρες καθυστέρηση. Ήταν μία καθημερινότητα η ταλαιπωρία και η αργοπορία των συρμών και ήταν πραγματικότητα. Τα παιδιά, που δούλευαν, το είχαν αποδεχθεί και πίστευαν ότι με τον καιρό θα διορθωθεί. Ποιος να το περίμενε ότι τα παιδιά θα σκοτωθούν, αλλά και όλα τα παιδιά της Ελλάδας», είπε συγκλονισμένος.

Ο γιος του, όπως είπε ήταν τόσο επαγγελματίας που δεν έπινε ούτε την προηγούμενη μέρα.

«Ήταν τόσο επαγγελματίας, που την προηγούμενη ημέρα τρώγαμε μαζί και του λέω, Δημητράκο εγώ θα πιω μία μπύρα, είσαι και εσύ να πιεις μία. Μου λέει, Μπαμπά, κοκα κόλα θέλω, γιατί αύριο το βράδυ έχω δρομολόγιο», δήλωσε ο πατέρας του.

Όσο για το μήνυμα που στέλνει στις οικογένειες των θυμάτων, αυτό ραγίζει καρδιές.

«Η λέξη κουράγιο είναι μικρή, το μόνο που θέλω να πω είναι μακάρι τα παιδιά μας να είναι τα τελευταία που πλήρωσαν το τίμημα αυτό για την αμέλεια κάποιων» καταλήγει.

Πηγή: newsbreak

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares