Σάββατο , 10 Δεκεμβρίου 2022

Μαίρη Μαίρη Μαίρη: Υποφέρει και της λείπει ο Γιάννης

Μαίρη Μαίρη Μαίρη, απόψε στις 21.00 στο MEGA.

Απόψε, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 21.00, η αγαπημένη κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» με την υπογραφή των Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου, έρχεται με νέες ιστορίες, που όλο και κάτι θα μας θυμίσουν από τη δική μας πραγματικότητα.

Ερωτικά πισωγυρίσματα, απρόσμενοι επισκέπτες, δίαιτες που δεν λειτουργούν, πεθερές που δεν οπισθοχωρούν, αλλά και ένα πολλά υποσχόμενο φλερτ για μία από τις ηρωίδες: αυτά περιλαμβάνει το χορταστικό μενού των επόμενων επεισοδίων. Αυτή την Παρασκευή, ο Γιάννης Αθητάκης ως guest star, υποδύεται τον γοητευτικό γυμναστή που θα αναστατώσει τη φιλήσυχη ζωή της Μαίρης (Κατερίνα Ζαρίφη).

 

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, Επεισόδιο 15:

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Υποφέρει και ζει το δράμα της γιατί της λείπει ο Γιάννης. Κάποια στιγμή λυγίζει και τον παίρνει τηλέφωνο. Ποια θα είναι άραγε η αντίδρασή του;

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Ένα βράδυ που κοιμάται με τον Γιώργο, το κουδούνι του σπιτιού τους χτυπάει ξαφνικά στις 3 το πρωί και τους αναστατώνει. Στην πόρτα τους εμφανίζεται πανικόβλητη η Ζορζέτα και δεν έχει σκοπό να τους αφήσει σε ησυχία.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Έχουν κανονίσει με τον Κώστα να πάνε επίσκεψη σε ένα φιλικό σπίτι. Στη διάρκεια της διαδρομής στη Μαίρη καρφώνεται η ιδέα ότι έχει ξεχάσει στο σπίτι την καφετιέρα ανοιχτή. Θα καταφέρουν να φτάσουν ποτέ στον προορισμό τους;

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, Επεισόδιο

16

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Τα λέει με την Μπέτυ στο σπίτι, αλλά η κουβέντα τους διακόπτεται απότομα από έναν απρόσκλητο επισκέπτη. Ποιος είναι και πώς θα τον αντιμετωπίσουν;

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Μαζί με τον Γιώργο δοκιμάζουν κάθε τρόπο για να απομακρύνουν τη Ζορζέτα από το σπίτι τους. Εκείνη όμως έχει στρατοπεδεύσει στο σαλόνι τους και δεν λέει να φύγει με τίποτα.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Η δίαιτα που ακολουθεί δεν φαίνεται να έχει αποτελέσματα κι έτσι αποφασίζει να πάει στο γυμναστήριο. Εκεί την περιμένουν πολλά απρόοπτα.

 

zappit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares