Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022

«Μαϊμού» ο εμβολιασμός του Ν.Βέρτη τον Απρίλιο του 2021 – Όταν έλεγε ότι πέρασε τον Covid-19 σαν συνάχι λόγω εμβολίου…

Στα δικαστήρια με δύο πρώην συνεργάτες

Ο Νίκος Βέρτης ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε ανακοινώσει ότι είχε εμβολιαστεί τον Απρίλιο του 2021, αλλά τελικά δεν ήταν έτσι καθώς ο εμβολιασμός του προέκυψε ότι ήταν… «μαϊμού».

O μαζικός εμβολιασμός που οργανώθηκε από ισραηλινή εταιρία παραγωγής των συναυλιών και έλαβε χώρα στο κέντρο ΥΤΟΝ διενεργήθηκε από έναν ψευτογιατρό σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που έμελλε να γεννήσει μια σφοδρή αντιπαράθεση.

Μια αντιπαράθεση που αφορά δύο πρώην πλέον μουσικούς του Νίκου Βέρτη εις εκ των οποίων ο Περικλής Αλιώπης παραιτήθηκε και κινήθηκε δικαστικά κατά αγνώστων.

Ο έτερος, Μάνος Επιτροπάκης που πήγε ως μάρτυρας του Αλιώπη, απολύθηκε σύμφωνα με τα έγγραφα της αγωγής του επειδή του ζητήθηκε από τον Νίκο Βέρτη να ανακαλέσει τα όσα είχε καταθέσει για τον «μαϊμού» εμβολιασμό και δεν το έπραξε.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής παραδέχεται ότι έπεσε θύμα απάτης από πρόσωπο που τους έστειλε η ισραηλινή εταιρία παραγωγής για τον εμβολιασμό τους αλλά διαφωνεί κάθετα με τους ισχυρισμούς των δύο πρώην μουσικών του για την υπόθεση.

Σύμφωνα με το πολύ στενό του περιβάλλον μόνο αυτοί οι δυο μουσικοί και πρώην μέλη τής ορχήστρας του πλέον, διαχώρισαν την θέση τους με σκοπό να τον εκδικηθούν, καθώς στον έναν αρνήθηκε να δανείσει 50.000€ ένα χρόνο πριν το συμβάν, ενώ ο άλλος ενημερώθηκε ότι δεν θα συνεχίσει να ανήκει στην ορχήστρα του.

Για τους ανωτέρω λόγους εν γνώσει τους ισχυρίζονται ψευδώς πως τους ενέπλεξε σε μια διαδικασία παράνομου εμβολιασμού, την στιγμή που γνωρίζουν ότι και ο ίδιος εξαπατήθηκε, ενώ άλλωστε τον είδαν να εμβολιάζεται, μαζί με άτομα της οικογένειας του, όπως η σύζυγος του αδερφού του και μητέρα των ανιψιών του και συνεργάτες του.

Εναντίον τους έχουν ήδη γίνει όλες οι νόμιμες ενέργειες για την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψης του.

Εν πάσει περιπτώσει όλα αυτά θα τα δει η Δικαιοσύνη. Το ζήτημα είναι ότι ο Ν.Βέρτης όταν κόλλησε κορωνοϊό έλεγε ότι «ευτυχώς που ήμουν εμβολιασμένος και τον πέρασα σαν συνάχι».

Ας υποθέσουμε καλόπιστα ότι δεν ήξερε. Αν δεν ήξερε, τότε πέρασε τον κορωνοϊό σαν συνάχι χωρίς να έχει εμβολιαστεί και αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2021 έλεγε όταν διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

«Είμαι πολύ καλά, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Με πρόλαβε πονηρά ο κορωνοϊός, δύο μέρες πριν την τρίτη δόση του εμβολίου. Δυστυχώς με αιφνιδίασε ο κορωνοϊός και νόσησα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ένα απλό συναχάκι είχα, να σας πω την αλήθεια, όχι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά δεν σας κρύβω ότι αγχώθηκα μόλις είδα το τεστ μου θετικό. Αγχώθηκα λίγο και εκείνη τη στιγμή ένιωσα τυχερός που τουλάχιστον είχα την παρηγοριά ότι είχα εμβολιαστεί».

«Καταλαβαίνετε, όμως, πως όταν έχουν περάσει τόσοι μήνες, δημιουργείται ένα άγχος αλλά ευτυχώς, όλες αυτές τις μέρες που νοσώ, περίπου μια εβδομάδα, πέρασε πολύ ήπια. Ελπίζω να μην αλλάξει κάτι. Τις επόμενες ημέρες τελειώνω και από την καραντίνα και θα επανέλθω πάλι πρώτα ο Θεός στις εμφανίσεις μου», κατέληξε ο ίδιος.

Τελικά όμως δεν είχε κάνει τρεις δόσεις όπως πίστευε…

pronews.gr
Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares