Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Μαγνησία: Σοβαρό περιστατικό μπούλινγκ – Έδειρε και έγδυσε συμμαθητή του μέσα στο σχολείο

Οι γονείς του μαθητή-θύματος ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του δράστη και δήλωσαν στην Εισαγγελία ότι είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν όλα τα ένδικα μέσα

Ένα νέο περιστατικό μπούλινγκ με δράστη μαθητή Γυμνασίου και θύμα έναν συμμαθητή του καταγράφηκε στον Αλμυρό της Μαγνησίας.

Όπως αναφέρει το gegonota.news ο δράστης έδειρε, έγδυσε και μετά άφησε γυμνό από τη μέση και κάτω το θύμα του για να το χλευάσουν οι συμμαθητές τους.

Μήνυση εναντίον του μαθητή-δράστη, στον οποίο δόθηκαν δύο ημέρες αποβολή, κατέθεσε ο διευθυντής του σχολείου και η οικογένεια του θύματος, η οποία ζήτησε την συνδρομή της Εισαγγελίας.

Οι γονείς του μαθητή-θύματος ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του δράστη και δήλωσαν στην Εισαγγελία ότι είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν όλα τα ένδικα μέσα, ώστε να δικαιωθεί το παιδί τους αλλά και να προστατευτούν τα υπόλοιπα παιδιά.

«Δεν ασχολείται κανείς. Είναι παιδιά που τα δέρνουν, άλλα που φέρνουν μαχαίρια, και bullying γίνεται σε όλες τις τάξεις. Πάρα πολλά παιδιά έχουν πρόβλημα, τα γνωρίζει όλα ο διευθυντής», τονίζει, μητέρα που το παιδί της φοιτά στο σχολείο.

Τα παιδιά φοβούνται τι θα τους συμβεί –τόσο στο σχολείο όσο και έξω από αυτό– αν μιλήσουν για το τι συμβαίνει σε καθηγητές που, σύμφωνα με τη μητέρα, είναι ως επί το πλείστον αδιάφοροι. «Ίσως έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά, ίσως φοβούνται και αυτοί», αναφέρει.

«Όντως η κατάσταση είναι δύσκολη και βρίσκομαι και εγώ στη φάση της ενημέρωσης. Οι ψυχολόγοι μας έχουν υποδείξει να μην υπάρξει αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος για τα παιδιά, αλλά μια διήμερη αποβολή δεν τα εκφοβίζει, την αγνοούν», δήλωσε από την πλευρά του ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Σαβελίδης.

 

Shares