Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Μαφία φυλακών Κορυδαλλού: Το… κουβάρι της ανατροπής στην αιτία θανάτου του “δεξιού χεριού” του αρχηγού…

Mακραίνει η αλυσίδα των δολοφονιών κατά παραγγελία μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού. Τελευταίο θύμα στη λίστα ο Τούσα Μπαντιόλ, άνθρωπος του φερόμενου ως αρχηγού της μαφίας των φυλακών.

Κι αυτό επειδή νεότερα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης ανέτρεψαν τα αρχικά δεδομένα. Η εκδοχή περί μοιραίας δόσης ναρκωτικών αντικαταστάθηκε από δολοφονία!

Το “γαϊτανάκι” των δολοφονιών στις φυλακές Κορυδαλλού που αποδίδεται στην λεγόμενη Αλβανική Μαφία των φυλακών, τελειωμό δεν έχει. Παράλληλα, η υπόθεση με την Μαφία φυλακών επιφυλάσσει και ανατροπές.Έπειτα από την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής έρευνας, αποδείχθηκε πως ο θάνατος του Τούσα Μπαντιόλ, του ανθρώπου που ανήκε στον στενό κύκλο του φερόμενου αρχηγού της Μαφίας των φυλακών, δεν οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών αλλά σε δολοφονία και μάλιστα διά στραγγαλισμού.

Ο θάνατος του Τούσα Μπαντιόλ είχε διαπιστωθεί στις 27 Ιανουαρίου του 2019, λίγες ημέρες μετά την άγρια σφαγή του συναρχηγού της Μαφίας, επίσης στις φυλακές Κορυδαλλού, Αρμπέν Μπάκο.

Τότε οι εκτιμήσεις των αστυνομικών έκαναν λόγο για υπερβολική δόση ναρκωτικών, καθώς ο Μπαντιόλ ήταν καταγεγραμμένος χρήστης ηρωίνης. Μήνες μετά στο πόρισμα όμως του ιατροδικαστή, έπειτα και από την ολοκλήρωση των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, διαπιστώνεται πως ο θάνατος του Αλβανού κρατούμενου οφείλεται σε στραγγαλισμό και μάλιστα με ιδιαίτερα αριστοτεχνικό και επιστημονικό τρόπο, προκειμένου να μην υπάρχουν εμφανή ίχνη στην δολοφονική ενέργεια.

Ο ιατροδικαστής έπειτα από ενδελεχείς εξετάσεις, εντόπισε τελικά την αιτία θανάτου του Αλβανού κακοποιού λόγω κάποιων ιχνών στο λαιμό του θύματος και πλέον το πόρισμά του βρίσκεται στα χέρια του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή που ερευνά την υπόθεση της Μαφίας των φυλακών, έπειτα από την μεγάλη έρευνα που πραγματοποίησε για το ίδιο θέμα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Ο Τούσα Μπαντιόλ, όπως εκτιμάται από τους ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ δολοφονήθηκε, είτε έπειτα από εντολή του ίδιου του Αρχηγού της Μαφίας, είτε από τον ίδιο, με σκοπό να του φορτώσει την ηθική αυτουργία στην δολοφονία του αείμνηστου ποινικολόγου Μιχ. Ζαφειρόπουλου, όπως θέλησε άλλωστε να κάνει με το άλλοτε “δεξί του χέρι” τον Αρμπέν Μπάκο τον οποίο και κατέσφαξαν στο διάδρομο των φυλακών Κορυδαλλού, άνθρωποι του ίδιου του Αρχηγού.

Μαφία φυλακών για… μυθιστόρημα!

Ο Μπαντιόλ ήταν ο άνθρωπος που είχε δώσει καταφύγιο στους δύο δολοφόνους του Μιχ. Ζαφειρόπουλου αμέσως μετά την δολοφονία, πριν τελικά διαφύγουν στην επαρχία, όπου ο ένας συνελήφθη, ενώ ο έτερος κατηγορούμενος διαφεύγει της σύλληψης και καταζητείται.

Μάλιστα οι ερευνητές της Ασφάλειας Αττικής εκείνη την εποχή και όπως είχε αποκαλυφθεί, είχαν καταφέρει στην κυριολεξία στο “πάρα 5′” να σταματήσουν αιματηρή απόδραση του αρχηγού της Μαφίας και μάλιστα μία απόδραση που θα θύμιζε μακελειό τύπου Πάσσαρη, καθώς στο διαμέρισμα του Μπαντιόλ στην Καλλιθέα είχαν βρει αυτόματα όπλα, στολές αστυνομικών, αλεξίσφαιρα, ακόμα και χειροβομβίδες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν αποκαλυφθεί , ο Τούσα Μπαντιόλ θα ήταν ο άνθρωπος που θα προκαλούσε το μακελειό, προκειμένου να πάρει από τα χέρια των αστυνομικών τον άνθρωπο που φέρεται να κινεί τα “νήματα” στην μαφία φυλακών Κορυδαλλού και όχι μόνο.

Τελικά φαίνεται πως ο ίδιος άνθρωπος, με τον έναν η τον άλλο τρόπο, έκοψε το “νήμα” της ζωής του “δεξιού του χεριού” μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού όπως εκτιμάται από τους Αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ.

 

newsit

Shares