Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

MAD VMA 2022: Νέα συμπλοκή! Φυγάδευσαν την πανικοβλημένη Παπαρίζου! Η έκκληση της Παλιοσπύρου!

MAD VMA 2022: Νέα συμπλοκή! Φυγάδευσαν την πανικοβλημένη Παπαρίζου! Η έκκληση της Παλιοσπύρου!


MAD VMA 2022: Τελειωμό δεν έχει η ένταση στα αποψινά βραβεία Mad που φιλοξενούνται στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwo Do. Χρειάστηκε να ξαναδιακοπεί η βραδιά λόγω νέας συμπλοκής.

Μάλιστα, ενώ αρχικά έδειχναν να έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα, τελικά μόνο αυτό δεν συνέβη αφού ήρθε ένα νέο επεισόδιο για να δημιουργήσει αναταραχή και πανικό.

Μάλιστα, το δεύτερο αυτό επεισόδιο συνέβη την ώρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρισκόταν στη σκηνή και επρόκειτο να βραβεύσει τον καλλιτέχνη με την καλύτερη μπαλάντα της χρονιάς.

Αυτή ήταν η Έλενα Παπαρίζου η οποία βρισκόταν εκείνη την ώρα στα VIP καθίσματα περιμένοντας να παραλάβει το βραβείο της. Τότε όμως ήρθε η δεύτερη ένταση και ήταν τόσο πανικοβλημένη που πηδούσε από καθίσματα σε μία προσπάθεια να βρει τρόπο διαφυγής.

Ευτυχώς, δικοί της άνθρωποι έσπευσαν να τη φυγαδεύσουν και να την απομακρύνουν από το σημείο του επεισοδίου με την ίδια να δείχνει πανικοβλημένη.

Την ίδια ώρα η Ιωάννα Παλιοσπύρου από μικροφώνου έκανε έκκληση για να σταματήσει το όλο περιστατικό. “Όχι βία, όχι βία” έλεγε και ξαναέλεγε από μικροφώνου προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Έλενα Παπαρίζου δεν παρέλαβε ποτέ το βραβείο της καθώς αποχώρησε από την εκδήλωση, φανερά ταραγμένη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το act με την Έλενα Παπαρίζου, τον Νίκο Παναγιωτίδη και τον Γιώργο Αλκαίο δεν θα το δούμε ποτέ μετά την αποχώρηση της τραγουδίστριας.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες, η Έλενα Παπαρίζου πανικοβλήθηκε καθώς και την πρώτη φορά και τη δεύτερη ήταν παρούσα στα περιστατικά και τη χτύπησαν οι άμεσα εμπλεκόμενοι. Παρ’ όλα αυτά, την πρώτη φορά είπε να επιστρέψει καθώς ήθελε από μικροφώνου on stage να μιλήσει κατά της βίας. Κάτι που ούτε και αυτό θα δούμε να συμβαίνει μετά τα τελευταία γεγονότα.

 

Ρεπορτάζ: Διονυσία Ζαπατίνα, Ζήνα Καρκαλά

 

gossip-tv.gr

 

Shares