Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Μαχαίρωσαν 15χρονη μέχρι θανάτου – Συνελήφθη ένας ανήλικος

Πλήθος κόσμου στην κηδεία της 15χρονης μαθήτριας.


Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην κηδεία της 15χρονης Holly που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου, καθώς επέστρεφε από το σχολείο της.

Το έφηβο κορίτσι μαχαιρώθηκε μπροστά στα μάτια ενός φίλου της ηλικίας 16 ετών στην πόλη Χέξαμ στο Northumberland της Αγγλίας, λίγες ημέρες πριν.

Ένα 16χρονο αγόρι, που δεν μπορεί να κατονομαστεί, σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα The Sun, κατηγορείται για τη δολοφονία της.

Πώς συνέβη η φρικτή δολοφονία
Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για περιστατικό τραυματισμού δύο εφήβων, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της, αλλά και ασθενοφόρα, που εντοπίστηκαν τα θύματα, τα οποία έφεραν τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

«Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και οι δύο, με τα τραύματα της ανήλικης να περιγράφονται ως απειλητικά για τη ζωή της» αναφέρθηκε, αρχικά. «Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες του προσωπικού του νοσοκομείου, το κορίτσι κατέληξε το ίδιο απόγευμα».

Τα τραύματα του αγοριού ήταν πιο ελαφριά, αλλά παραμένει νοσηλευμένος. «Οι οικογένειές τους λαμβάνουν την απαραίτητη υποστήριξη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Όσον αφορά στη σύλληψη, η αστυνομία ενημέρωσε πως έχει συλληφθεί ένας 16χρονος. Δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητά του, αλλά γίνεται γνωστό πως γνώριζε τα θύματά του.

Σε πομπή με άμαξα το φέρετρο της 15χρονης
Συγκινημένοι πενθούντες κατέκλυσαν σήμερα Παρασκευή τους δρόμους της πόλης προκειμένου να αποχαιρετήσουν την έφηβη κοπέλα.

Το λευκό φέρετρο της Holly μεταφέρθηκε στην πομπή με μια άμαξα που την έσερναν άλογα με μωβ φτερά.

Μια νεκροφόρα μετέφερε λουλούδια που έγραφαν «κόρη» στο αβαείο του Χεξάμ όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή.

Στο κέντρο της πόλης τοποθετήθηκαν επίσης κορδέλες στο αγαπημένο χρώμα της Holly, το μωβ.

Μιλώντας πριν από τη σημερινή τελετή, η μητέρα της Holly, δήλωσε: «Θα θέλαμε πολύ να έρθει ο κόσμος και να μας βοηθήσει να θυμηθούμε τη Holly και νιώθουμε ότι ως κοινότητα, μας έχετε υποστηρίξει τόσο πολύ, που θα θέλαμε να συμμετέχετε σε αυτό».

in.gr

Shares