Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

“Λύσσαξε” ο τούρκος προπονητής Εργίν Αταμάν: «Τι σόι Ευρωμπάσκετ είναι αυτό;»

Ο προπονητής της Τουρκίας, Εργίν Αταμάν έχει εκφράσει αρκετές φορές τα παράπονά του για τους διοργανωτές του Eurobasket 2022 και ξέσπασε ξανά, μετά από ταλαιπωρία της Εθνικής του Ομάδας στο ταξίδι για το Βερολίνο.

Ο Αταμάν εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του και για το πρόγραμμα, ενώ εμφανίστηκε αντίθετος και στην απόφαση να γίνει η πρώτη φάση στον όμιλο της Τουρκίας, στην Τιφλίδα της Γεωργίας.

Οι δηλώσεις του Αταμάν
«Διαφωνώ με πολλά πράγματα. Διαφωνώ που ταξιδέψαμε για πέντε ώρες από τη Γεωργία και περάσαμε δύο ώρες περιμένοντας τις αποσκευές μας, επειδή πετούσαμε από αεροδρόμιο εκτός της ζώνης Σένγκεν.

Φτάσαμε στις 18:00 και χάσαμε την προγραμματισμένη προπόνηση. Και αύριο στις 12:00 θα παίξουμε στο νοκ άουτ, πρέπει να είμαστε στο γήπεδο από τις 10:30. Τι σόι Ευρωμπάσκετ είναι αυτό; Δουλέψαμε όλο το καλοκαίρι γι’ αυτό;

Ας μας έδιναν μία μέρα ακόμα. Ας διεξάγονταν δύο ματς τη μέρα. Ίσως είναι έτσι και για τη Γαλλία, δεν είναι εύκολο να παίζεις το πρωί. Αλλά οι Γάλλοι έπαιζαν στη Γερμανία, μια πτήση 40 λεπτών. Είναι πιο άνετοι.

Αν παίζαμε το απόγευμα, Τούρκοι απ’ όλη τη Γερμανία θα έρχονταν, αγαπούν την εθνική. Η ποιότητα στον 2ο όμιλο ήταν καλύτερη. Όχι μονάχα των παικτών, αλλά και της γενικής ατμόσφαιρας. Όλα τα μας γίνονταν σε γεμάτα γήπεδα. Αναρωτιόμουν, γιατί παίζουμε στην Τιφλίδα; Με εξαίρεση τα ματς της Γεωργίας, παίζαμε για 50 και 60 ανθρώπους».

 

newsit.gr

Shares