Πέμπτη , 29 Σεπτεμβρίου 2022

Λύσσαξε η Νέα Τάξη Πραγμάτων! Φυλάκισαν δάσκαλο επειδή δεν χρησιμοποίησε ουδέτερες αντωνυμίες σε τρανς άτομο

Ένας δάσκαλος που αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει ουδέτερες ως προς το φύλο αντωνυμίες για έναν τρανς μαθητή, στάλθηκε στη φυλακή Mountjoy για περιφρόνηση του δικαστηρίου.

Ο Ένοχ Μπερκ συνελήφθη χθες το πρωί επειδή παραβίασε δικαστική απόφαση να μην διδάξει στο σχολείο του στο Γουέστμιθ ή να μην είναι σωματικά παρών εκεί.

Αφού ο δικαστής Μάικλ Κουίν έβγαλε την απόφασή του, ο Μπερκ είπε: «Είναι παράνοια που θα οδηγηθώ από αυτή την αίθουσα σε ένα μέρος φυλάκισης, αλλά δεν θα εγκαταλείψω τις χριστιανικές μου πεποιθήσεις».

Ο σύμβουλος του διοικητικού συμβουλίου του Wilson’s Hospital School είπε ότι ήταν με «βαριά καρδιά» που ζήτησε τη δέσμευση του Μπερκ στη φυλακή, αλλά είπε ότι ο πελάτης της δεν είχε άλλη επιλογή καθώς ο Μπερκ συνέχισε να πηγαίνει στο σχολείο, παρά τη δικαστική απόφαση. που είχε αποκτήσει την περασμένη εβδομάδα.

Η διαμάχη ξεκίνησε σχετικά με την άρνησή του να απευθυνθεί σε έναν μαθητή σε φυλομεταβατικό στάδιο ως «αυτοί» και όχι «αυτός», όπως ζήτησαν ο μαθητής και οι γονείς τους τον Μάιο, και συμφώνησε το σχολείο της Εκκλησίας της Ιρλανδίας.

Αυτό κλιμακώθηκε σε αναστολή του την ημέρα πριν από την έναρξη της φθινοπωρινής περιόδου, εν αναμονή της έκβασης μιας πειθαρχικής διαδικασίας. Είχε αρνηθεί να μείνει μακριά από το σχολείο με άδεια μετ’ αποδοχών για εκείνη την αναστολή, άκουσε το δικαστήριο, και θα καθόταν σε μια άδεια τάξη, δηλώνοντας ότι ήταν εκεί για να δουλέψει.

 

πηγή: dailymail.uk

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares