Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

“Λύγισε” η Μαρία Σάκκαρη: «Φοβόμουν να κάνω το παιχνίδι μου»

Η Μαρία Σάκκαρη έπεσε θύμα έκπληξης στο Australian Open, καθώς αποκλείστηκε από τη Λι Ζου στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν απογοητευμένη μετά τον άδοξο αποκλεισμό της από το Australian Open, τονίζοντας μετά την ήττα από τη Λι ότι φοβήθηκε να κάνει το παιχνίδι της.

«Το επίπεδό μου δεν ήταν καλό. Έπαιξα αμυντικά, δεν χτυπούσα την μπάλα, φοβόμουν να παίξω το παιχνίδι μου. Η αντίπαλός μου δεν είχε τίποτα να χάσει, έπαιζε ελεύθερα, το απολάμβανε, έπαιζε πολύ καλά», τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου.

«Στα παιχνίδια που έπαιξα στο United Cup, εκτός από το τελευταίο, έπαιξα πολύ καλά κάτω από μεγάλη πίεση. Στον πρώτο γύρο ενός Grand Slam δεν περιμένεις να παίξεις καλά, αλλά όσο περνούν οι αγώνες θα πρέπει να νιώθεις καλύτερα. Εγώ δεν το ένιωσα αυτό και είναι σπάνιο. Ήμουν πολύ χαλαρή πριν τον αγώνα και δεν ξέρω γιατί δεν αφέθηκα να παίξω το παιχνίδι μου», συμπλήρωσε.

Για το γεγονός ότι το Australian Open είναι πολύ νωρίς στη σεζόν; «Αυτό συμβαίνει τα τελευταία επτά χρόνια που παίζω στο τουρνουά. Δεν θα αλλάξει αυτό. Αν έχεις προπονηθεί καλά, πρέπει να είσαι έτοιμος. Για μένα δεν είναι θέμα προπόνησης, είναι περισσότερο ψυχολογικό. Αν και ήμουν σε καλή κατάσταση, μίλησα με την ψυχολόγο μου πριν το τουρνουά και πίστευε και εκείνη ότι ήμουν. Ένιωθα καλά και ήμουν θετική, μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να πηγαίνει βαθιά στη διοργάνωση».

newsIT.gr

Shares