Σάββατο , 28 Ιανουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

Λουτράκι: Συγκλονίζουν οι εικόνες του μαθητή ΕΠΑΛ που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού – Κατάγματα στην κάτω γνάθο

Σε χειρουργική επέμβαση στο ΚΑΤ υποβλήθηκε ο μαθητής ΕΠΑΛ από το Λουτράκι. O ανήλικος δέχτηκε επίθεση με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στην κάτω γνάθο.

Ο μαθητής ΕΠΑΛ από το Λουτράκι υπέστη κατάγματα στην κάτω γνάθο από τους δράστες, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργείο στο νοσοκομείο ΚΑΤ Αθηνών.

Στο Korinthia24.gr μίλησε η μητέρα του 16χρονου που είπε:

«Το παιδί χειρουργήθηκε χθες (σ.σ. 19.01.2023) και όπως μας ενημέρωσαν οι γιατροί η εγχείρηση πήγε καλά. Είναι πρησμένος και δεν μπορεί να φάει. Λυπάμαι που οι καθηγητές δεν μας ενημέρωσαν για το περιστατικό, λυπάμαι που άφησαν το παιδί μου αβοήθητο, λυπάμαι που επικοινώνησαν μαζί μας μετά το δημοσίευμα του loutrakiblog.gr. Θέλω να γίνει καλά το παιδί μου, να βγούμε από το νοσοκομείο. Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης».

Μάλιστα, η μητέρα του 16χρονου κατηγόρησε τους καθηγητές του ΕΠΑΛ ότι δεν λένε την αλήθεια για το περιστατικό, που έγινε μέσα στο σχολείο και όχι έξω από αυτό».

Σύμφωνα με το Κorinthia24.gr, το Υπουργείο Παιδείας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου ζήτησαν ενημέρωση για το περιστατικό από τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, που διέταξε ΕΔΕ.

 

πηγή: newsIT.gr

πηγή φωτογραφίας: korinthia24

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares