Σάββατο , 21 Μαΐου 2022

Λοπετέγκι: ««Στα @@@@ μου ο κανονισμός, δεν ήταν δίκαιο να συνεχιστεί το Μπέτις-Σεβίλλη

Η Μπέτις πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κόπα Ντελ Ρέι στο επεισοδιακό ντέρμπι κόντρα στη Σεβίλλη, το οποίο στιγματίστηκε από τη ρίψη σιδερένιας ράβδου στο κεφάλι του Χορδάν από οπαδό και ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν ένα 24ωρο.

Εξέλιξη που προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στις τάξεις των Σεβιγιάνων και συγκεκριμένα στον Γιουλέν Λοπετέγκι, ο οποίος μετά το τέλος του ματς μίλησε με σκληρό τόνο για την απόφαση της ισπανικής ομοσπονδιάς, ενώ κατέκρινε και τους παίκτες των Βερδιμπλάνκος για τις δηλώσεις τους μέσω twitter περί «στημένου» τραυματισμού του Ισπανού μέσου υπό τις οδηγίες του Βάσκου τεχνικού.

«Το πρώτο που έχουμε να κάνουμε είναι να συγχαρούμε τη Μπέτις για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Το δεύτερο είναι να είμαστε σαφείς ότι η επίθεση που συνέβη δεν αντιπροσωπεύει τους οπαδούς της Μπέτις, παντού υπάρχουν ανεγκέφαλοι. Το τρίτο, όμως, είναι ότι σε αυτή τη χώρα επιβάλλουμε μεγάλες τιμωρίες για πολλά πράγματα, για οποιαδήποτε μορφή βίας.

Το να εστιάζουμε την προσοχή μας σε άσχετα πράγματα είναι ατυχές. Βρίσκω ατυχές ότι κάποιοι συνάδελφοι ποδοσφαιριστές του Χορδάν είπαν αυτά που είπαν. Ο Χορδάν ήταν ο μόνος που έμεινε σπίτι σήμερα. Δεν έριξε εκείνος το αντικείμενο στο κεφάλι κάποιου.

 

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares