Τρίτη , 29 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Λιβύη: «Εξαφανίστηκε» αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος…

Λιβύη: «Εξαφανίστηκε» αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος...

Ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος του αμερικανικού στρατού εξαφανίσθηκε πάνω από τη Λιβύη, όπου οι αντίπαλες ανταρτικές ομάδες μάχονται για αποσπάσουν την εξουσία από την αναγνωρισμένη από τη διεθνή κοινότητα κυβέρνηση, ανακοίνωσε χθες το Πεντάγωνο.

Στην ανακοίνωση της αμερικανικής διοίκησης για την Αφρική (Africom) τονίζεται πως το μη επανδρωμένο αεροσκάφος «χάθηκε πάνω από την Τρίπολη» χωρίς να αναφέρονται άλλες εξηγήσεις, εξόν του ότι διατάχθηκε έρευνα για το συμβάν αυτό.

Με βάση το ίδιο κείμενο, η διοίκηση προβαίνει σε επιχειρήσεις με τέτοια μέσα στη Λιβύη «για να αξιολογήσει την κατάσταση της ασφάλειας και να επιτηρεί την όποια βίαια εξτρεμιστική δραστηριότητα» και σε«απόλυτο συντονισμό με τους κατάλληλους κυβερνητικούς υπευθύνους» .

Υπενθυμίζεται προς πριν λίγες μέρες οι δυνάμεις του αυτοαποκαλούμενου Λιβυκού Εθνικού Στρατού (ΛΕΣ) του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ στην ανατολική Λιβύη, ανακοίνωσαν ότι κατέρριψαν ιταλικό τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο αεροσκάφος σε περιοχή υπό τον έλεγχό τους στο δυτικό τμήμα της χώρας.
onalert.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares