Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Λίβερπουλ: Κοντά στην επιστροφή από τον τραυματισμό του ο Άλισον

Λίβερπουλ: Κοντά στην επιστροφή από τον τραυματισμό του ο Άλισον

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, αποκάλυψε ότι ο Άλισον είναι κοντά στο να επιστρέψει από τον τραυματισμό του με την έναρξη της νέας σεζόν στην Premier League να πλησιάζει.


Ο Άλισον έμεινε εκτός δράσης από τότε που αντιμετώπισε πρόβλημα στην κοιλιά κατά τη διάρκεια της ήττας της Λίβερπουλ στην προετοιμασία με 4-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Μπανγκόκ στις αρχές του μήνα.

Ο Βραζιλιάνος δεν θα συμμετάσχει στον φιλικό αγώνα της Τετάρτης με τη Σάλτσμπουργκ, ενώ οι Ντιόγκο Ζότα και Άλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν είναι επίσης εκτός δράσης με μυϊκούς τραυματισμούς.

Αλλά ο Κλοπ έδωσε μια θετική ενημέρωση για το Νο 1 του πριν από τη νέα σεζόν και υποστήριξε ότι θα μπορούσε να συμμετάσχει στη σύγκρουση του Σαββάτου στο Community Shield εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι.

«Προφανώς ο Ντιόγκο (Ζότα) δεν είναι εδώ, αυτό είναι ξεκάθαρο, αλλά από τα αγόρια που τραυματίστηκαν αλλά είναι εδώ, ο Άλι είναι ο πιο κοντινός – σίγουρα όχι για τη Σάλτσμπουργκ, αλλά μετά θα δούμε. Είναι κοντά στο να επιστρέψει νομίζω», είπε ο Κλοπ.

Ο Γερμανός παραδέχτηκε ότι είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει την ομάδα του στην Αυστρία καθώς προετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές της Premier League του Πεπ Γκουαρδιόλα στο King Power Stadium της Λέστερ για την παραδοσιακή πρεμιέρα της σεζόν.

«Έχουμε τρεις μέρες αργότερα (μετά τη Σάλτσμπουργκ) το μεγάλο μας αρχικό παιχνίδι της σεζόν, οπότε φυσικά θα πρέπει να κάνουμε αλλαγές», πρόσθεσε ο Κλοπ. «Θα ήθελα πολύ να πω ότι μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε όλους».

«Θα περιμένω μηνύματα και θα δω ποιος μπορεί να προπονηθεί σωστά σήμερα το απόγευμα. Μετά το παιχνίδι αύριο, θα δούμε.

Όμως πώς είναι όλα τα παιχνίδια προετοιμασίας, είναι σημαντικά για εμάς από φυσική άποψη, από τακτικής, από μια αυξανόμενη σκοπιά και πάλι στον εαυτό μας. Ας δούμε.»

Η ομάδα του Κλοπ θα αγωνιστεί εναντίον του Στρασβούργου την επόμενη μέρα του αγώνα του Community Shield, πριν από το πρώτο παιχνίδι της Premier League στην Φούλαμ στις 6 Αυγούστου.

Πηγή: fosonline.gr

Shares