Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Λίβερπουλ: Ακυρώθηκε η προπόνηση, στον «αέρα» ο ημιτελικός με την Άρσεναλ στο League Cup

Λίβερπουλ: Ακυρώθηκε η προπόνηση, στον «αέρα» ο ημιτελικός με την Άρσεναλ στο League Cup

 

Η Λίβερπουλ ακύρωσε την σημερινή της προπόνηση λόγω νέων κρουσμάτων κορονοϊού στο εσωτερικό της, ενώ, πλέον, είναι αμφίβολη είναι η διεξαγωγή του μεθαυριανού (6/1) ημιτελικού με την Άρσεναλ στο League Cup Αγγλίας.


Νέα θετικά κρούσματα κορονοϊού παρουσιάστηκαν στον τελευταίο έλεγχο που έγινε στη Λίβερπουλ, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η σημερινή απογευματινή προπόνηση στον σύλλογο.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, οι «κόκκινοι» βρίσκονται πλέον σε συζητήσεις με την αγγλική λίγκα για το μεθαυριανό (6/1) τους παιχνίδι με αντίπαλο την Άρσεναλ στα ημιτελικά του League Cup Αγγλίας, το οποίο αυτή την στιγμή βρίσκεται στον «αέρα».

Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Τσέλσι την περασμένη Κυριακή (2-2), στους «κόκκινους» είχαν μείνει εκτός αποστολής λόγω της πανδημίας οι Άλισον, Ρομπέρτο Φιρμίνο, Ζοέλ Ματίπ, όπως επίσης και ο προπονητής Γιούργκεν Κλοπ, τη θέση του οποίου στον πάγκο πήρε ο βοηθός του, Πεπ Λίντερς.

Επιπρόσθετα, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ δεν μπορεί να υπολογίζει πλέον ούτε στους Σαντιό Μανέ, Μοχάμεντ Σαλάχ και Ναμπί Κεϊτά που αποχώρησαν για να ενσωματωθούν στις εθνικές τους ομάδες για τα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής που ξεκινάει την προσεχή Κυριακή.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της λίγκας ένα παιχνίδι μπορεί να αναβληθεί αν μία ομάδα δεν μπορεί να συγκεντρώσει 13 ποδοσφαιριστές και έναν τερματοφύλακα.

Πηγή: fosonline.gr

Shares