Πέμπτη , 30 Ιουνίου 2022
Τελευταία Νέα

Λιονέλ Μέσι: Πιο πιθανή τώρα η παραμονή του στη Μπαρτσελόνα, λέει Αργεντινός δημοσιογράφος…

Αργεντινός δημοσιογράφος εκτιμά ότι οι πιθανότητες παραμονής είναι στο 90% – Επιβεβαιώνει συγγενής του Μέσι…

Νέα δεδομένα διαμορφώθηκαν στην υπόθεση του Λιονέλ Μέσι σχετικά με το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα μετά τη χθεσινή συνάντηση του προέδρου, Γιοσέπ Μαρία Μπαρτομέου και του πατέρα του Αργεντινού, Χόρχε.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Μαρτίν Αρέβαλο, που αποκάλυψε την εξέλιξη με το περίφημο φαξ του 33χρονου, πλέον οι πιθανότητες παραμονής του παίκτη στην Μπαρτσελόνα έχουν αυξηθεί στο 90%. «Υπάρχουν πλέον 90% πιθανότητες ώστε ο Μέσι να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα. Σήμερα θα πάρει την τελική του απόφαση», είπε ο ρεπόρτερ και πλέον αναμένονται άμεσα οι εξελίξεις.

Ωστόσο, το ρεπορτάζ του δεν σταματά εδώ και συμπληρώνει: «Ο Μέσι σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα μέχρι το 2021 και να φύγει από τη μεγάλη πόρτα στο τέλος του συμβολαίου του. Αυτή την Πέμπτη θα αποφασίσει. Η διοίκηση τον παρακάλεσε να μείνει. Ο Μέσι θα το λύσει το θέμα σύντομα και αυτό το θα το ανακοινώσει».

Την αξιοπιστία του ρεπορτάζ επιβεβαιώνει ο ξάδερφος του Λιονέλ Μέσι, Μάξι Μπιανκούτσι, που μίλησε στο «Tuttomercato». «Η αίσθησή μου είναι ότι ο αποχαιρετισμός του στην Μπαρτσελόνα, δεν είναι πλέον τόσο ξεκάθαρος. Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να φύγει».

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares