Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Λιάγκας: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βγαίνει και λέει θέλω να κάνω πρωινό χωρίς να βλέπει τι κάνουν οι άλλοι»

“Εγώ δεν θέλω να μιλήσω γιατί θα θεωρήσει ο Λάκης Λαζόπουλος ότι του κάνω πάλι επίθεση και τον αγαπώ, αλλά θλίβομαι με αυτά που ακούω”.

Ο Λάκης Λαζόπουλος και όσα είπε στο podcast του έδωσαν αφορμή να απαντήσει ο Γιώργος Λιάγκας όχι μόνο στον ηθοποιό, αλλά και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Η λογική σκέψη χτίζεται από τους δημοσιογράφους, όλες οι άλλες σκέψεις είναι ανάγωγες. Ό,τι δεν ακούγεται από τα δημοσιογραφικά χείλη είναι πέραν της λογικής, γιατί τη λογική την συντάσσει η τηλεόραση. Τα πρωινάδικα μίλησαν για τους ηθοποιούς, μόλις πήγαν οι ηθοποιοί και συνάντησαν τον Μητσοτάκη. Γιατί τα πρωινάδικα είναι το βαρύ πυροβολικό της προπαγάνδας τους επιτελικού κράτους».

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε αρχικά: «Εγώ δεν θέλω να μιλήσω γιατί θα θεωρήσει ότι του κάνω πάλι επίθεση και τον αγαπώ, αλλά θλίβομαι με αυτά που ακούω».

Στη συνέχεια, λοιπόν, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν το γνωρίζει το περιεχόμενο των εκπομπών, δεν βλέπει, του λένε κάποιοι, δεν έχει καταλάβει. Είναι σαν τον Γρηγόρη που βγαίνει και λέει θέλω να κάνω πρωινό χωρίς να βλέπει τι κάνουν οι άλλοι».

«Είναι αστείο να το λέμε, δεν φταίνε τα πρωινάδικα, γιατί πλέον με την… του καθενός. Η πρωινή ζώνη στην τηλεόραση είναι μια ζώνη χαμηλότατης τηλεθέασης. Η ζώνη υψηλής τηλεθέασης είναι από τις ειδήσεις και μετά, εκεί που κάποτε έλαμπε και διακρινόταν δικαίως απόλυτα ο κ. Λάκης Λαζόπουλος. Εκεί υπάρχει τεράστια διείσδυση», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

zappit.gr

Shares