Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Λεβαντόφσκι για Μπάγερν Μονάχου: «Είπαν πολλές μαλ@@ για μένα»

Ο Ρόμπερντ Λεβαντόφσκι μίλησε στο ESPN για την αποχώρηση του από την Μπάγερν Μονάχου και τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Πολωνός επιθετικός δήλωσε μεταξύ άλλων ότι κάποιοι άνθρωποι στην Μπάγερν Μονάχου δεν ήταν ειλικρινείς απέναντι του.

«Η αποχώρησή μου δεν έχει καμία σχέση με τον Χάαλαντ. Η αλήθεια είναι πιο σημαντική, ακόμη κι όταν κάτι δεν είναι καλό για μένα. Δεν θέλω να μιλήσω για το τι ακριβώς συνέβη. Αλλά αν το ερώτημα είναι για το αν η απόφασή μου να φύγω οφείλεται στο ενδεχόμενο να πήγαινε στη Μπάγερν Μονάχου, τότε όχι δεν είναι αυτός ο λόγος», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Κάποιοι άνθρωποι δεν μου είπαν την αλήθεια. Για μένα είναι πάντα σημαντικό να είμαι σαφής, να παραμείνω αληθινός και ίσως για λίγους ανθρώπους αυτό ήταν το πρόβλημα. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με εμένα, ένιωσα και είδα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να φύγω από την Μπάγερν Μονάχου και να ενταχθώ στην Μπαρτσελόνα».

Για το αν θα του λείψει η Μπάγερν απάντησε: «Είχα πολύ καλή σχέση με τους συμπαίκτες μου, το επιτελείο, τον προπονητή. Όλα αυτά θα μου λείψουν γιατί πέρασα όμορφα εκεί. Δεν ήμασταν μόνο φίλοι στο γήπεδο. Αυτό το κεφάλαιο έκλεισε και ανοίγω ένα νέο στη ζωή και στην καριέρα μου. Νιώθω ότι βρίσκομαι στο σωστό μέρος
Όσο συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες πριν φύγω από την Μπάγερν Μονάχου, σαφώς και ήταν μέρος της πολιτικής τους.

Ο σύλλογος προσπάθησε να βρει ένα επιχείρημα για τον λόγο που μπορεί να με πουλήσει σε άλλη ομάδα, ήταν δύσκολο να το εξηγήσουν στους φιλάθλους. Είπαν πολλές μ@λ@κιες για εμένα, αλλά στο τέλος ήξερα ότι οι οπαδοί ακόμη και τώρα με στηρίζουν πολύ» .

newsit.gr

Shares