Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-3

Μια αγωνιστική μετά τη νίκη του επί της ΑΕΚ, ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε με 3-1 από την έδρα του Λεβαδειακού, σε ματς για την 17η αγωνιστική στη Super League. Τρομερά γκολ από Παμλίδη και Παναγιώτου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πίεσε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα τον Λεβαδειακό, πλησιάζοντας απειλητικά στην εστία των γηπεδούχων. Μάλιστα, στο 20′ ο Τσάμπρας έκανε καίριο τάκλιν στην μπάλα, εμποδίζοντας τον Μπάλαν από το να “εκτελέσει” λίγο πριν το σημείο του πέναλτι. Οι Βοιωτοί προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάξουν κάποια καλή ευκαιρία. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” μετουσίωσε την υπεροχή του σε γκολ, λίγο πριν βγει το πρώτο μέρος (45′). Ο Καραχάλιος έβγαλε τη σέντρα και ο Μπάλαν νίκησε τον Στογιάνοβιτς από κοντά για το 0-1.

Ο Λεβαδειακός έδειξε καλύτερη εικόνα στην επανάληψη, φτάνοντας με μεγαλύτερη συχνότητα στην αντίπαλη περιοχή. Στο 50′ ο Συμελίδης έκανε το σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, στο 61′ το σουτ του Τορό μέσα από τη μεγάλη περιοχή είχε πορεία προς τα δίχτυα αλλά βρήκε στον Εραμούσπε και δυο λεπτά μετά ο Μουτίνιο έκανε κακό πλασέ από πλάγια θέση.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε το 0-3. Στο 65′ ο Μορέιρα εκτέλεσε το φάουλ και ο Εραμούσπε -με πλασέ στην κίνηση- νίκησε τον Στογιάνοβιτς. Πέντε λεπτά μετά, ο Σόρια έβγαλε τη σέντρα και ο Παμλίδης έπιασε φοβερό βολέ -λίγο μέσα από τα όρια της μεγάλης περιοχής- και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Το μόνο που κατάφερε ο Λεβαδειακός ήταν να μειώσει στο τελικό 3-1 με την… σουτάρα του Παναγιώτου από τα 30 μέτρα να νικάει τον Τσιντώτα.

 

newsit.gr

Shares