Παρασκευή , 24 Σεπτεμβρίου 2021

Λέσβος: Η ΕΛ.ΑΣ καλεί για ανάκριση Έλληνες πολίτες για ηθική αυτουργία και κατάληψη οδοστρωμάτων (ΦΩΤΟ)

Έχει εκτροχιαστεί η κατάσταση στη Λέσβο…

Άνω ποταμών οι κάτοικοι της Λέσβου οι οποίοι έχουν αναλάβει χρέη «Σωμάτων Ασφαλείας» προκειμένου να προστατεύσουν τις οικογένειες και τις περιουσίες τους από τους επικίνδυνους “μπολιαστές”

Μέχρι στιγμής το “δώρο” της κυβέρνησης Μητσοτάκη προς τους κατοίκους της Λέσβου, εκτός από την αδιαφορία της, είναι και ένα “μάτσο” επικίνδυνοι παράνομοι μετανάστες οι οποίο έχουν καταστρέψει οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα στο νησί της Λέσβου.

Ο επικίνδυνος εποικισμός της κυβέρνησης του αντινατιβιστή Κ. Μητσοτάκη συνεχίζεται και φυσικά αποσιωπάται από τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης ενώ παράλληλα οι ΕΛ.ΑΣ καλεί σε ανάκριση τους Έλληνες κατοίκους του νησιού.

Λίγοι αλλά γενναίοι οι Έλληνες της Λέσβου οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να περισώσουν ότι μπορούν.

Για του λόγου το αληθές, μια ανάρτηση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα κάνει λόγο για μια κλήση για ανάκριση ενός Έλληνα πολίτη με αφορμή τα μπλόκα που διενεργούν οι 60 και κάτι πλέον στον αριθμό, κάτοικοι του νησιού προκειμένου να σταματήσει ο εγκληματικός εποικισμός παράνομων μεταναστών που πραγματοποιείται με οχήματα Λιμενικού Σώματος τα οποία μεταφέρουν τους τελευταίους σε ΚΥΤ του νησιού.

Όχι μόνο ξεχασμένοι οι κάτοικοι της Λέσβου από την πολιτεία αλλά και διωκόμενοι πλέον ποινικά για τα αυτονόητα δικαιώματα τους!

Την προστασία των ιδίων , των οικογενειών τους αλλά και του πανέμορφου τόπου που μεγάλωσαν και μεγαλώνουν τα παιδιά τους

Δείτε την κλήση για ανάκριση από την ΕΛ.ΑΣ σε Έλληνα κάτοικο του νησιού για ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ και ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΊΑ!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares