Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Len Champions League: Μαζί στην κορυφή Νόβι, Μπρέσια – Έλαμψαν Αργυρόπουλος, Κάκαρης

Len Champions League: Μαζί στην κορυφή Νόβι, Μπρέσια – Έλαμψαν Αργυρόπουλος, Κάκαρης

Η Νόβι Μπέογκραντ έπιασε στην κορυφή του Β’ ομίλου του Len Champions League την Μπρέσια. Μεγάλα ματς για Στέλιο Αργυρόπουλο – Κανακάκη και Κώστα Κάκαρη.


Με τα ματς της 10ης αγωνιστικής στον Β’ όμιλο, συνεχίστηκε το βράδυ της Τρίτης (21/3) το Champions League στο πόλο ανδρών.

Η Νόβι Μπέογκραντ με τους Άγγελο Βλαχόπουλο, Δημήτρη Σκουμπάκη να σημειώνουν από ένα γκολ, κέρδισε εύκολα 11-4 τη Μαρσέιγ. Έτσι έπιασε στην πρώτη θέση την Μπρέσια, που έμεινε στο 14-14 με την Όρβοσι στην Ουγγαρία και τα πάντα στην κορυφή θα ξεκαθαρίσουν λογικά την επόμενη αγωνιστική στο ντέρμπι Μπρέσια – Νόβι Μπέογκραντ.

Οι Ιταλοί ήταν μπροστά και με διαφορά (5-9, 7-11, 9-13) στην έδρα της Όρβοσι, αλλά η αδιάφορη ουγγρική ομάδα με ένα 5-1 στο τέλος ισοφάρισε. Η Νόβι ως διοργανώτρια του final 8 στο Βελιγράδι φυσικά έχει δεδομένη θέση ενώ και η Μπρέσια έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στα τελικά.

Το ίδιο ισχύει και για τη Φερεντσβάρος. Κέρδισε στη Βουδαπέστη, 12-8 τη Σπαντάου του Σάκη Κεχαγιά, με τον Στέλιο Αργυρόπουλο – Κανακάκη να σημειώνει 4 τέρματα. Ένα ακόμη μεγάλο ματς από τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, που πέρσι αγωνίστηκε στη Γιουγκ και φέτος με τη Φερεντσβάρος…τρελαίνει την Ευρώπη.

Στη Βαρκελώνη, ο διεθνής φουνταριστός Κώστας Κάκαρης σημείωσε 4 γκολ αλλά η Γιουγκ έχασε 15-12 από τη Σαμπαντέλ. Οι Κροάτες παρά την ήττα πολύ δύσκολα θα χάσουν την τέταρτη θέση.

Απομένουν τέσσερα ματς και έχουν έξι βαθμούς διαφορά από τη Σπαντάου. Ο Κάκαρης, επίσης πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, εντυπωσιάζει και φέτος στη Γιουγκ. Ο διεθνής φουνταριστός δεν αποκλείεται μάλιστα το καλοκαίρι να συνεχίσει την καριέρα του στην Προ Ρέκο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πηγή: fosonline.gr

Shares