Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Λέκκας: «Oι συνθήκες της τηλεόρασης με δυναμώνουν ως ηθοποιό μέρα με τη μέρα»

Ο Τάσος Λέκκας αποφοίτησε μόλις πριν από τέσσερα χρόνια από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού, αλλά μετράει ήδη στο ενεργητικό του μισή ντουζίνα συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις.

Το ευρύ κοινό τον γνώρισε φέτος με την παρθενική τηλεοπτική του εμφάνιση στη λαοφιλή σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει».

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκαλύπτει την συμμετοχή του σε κινηματογραφική ταινία που είναι στα σκαριά ενώ σχολιάζει την ομοιότητά του με τον Εϊντριεν Μπρόντι

Κινηματογράφο έχεις προλάβει να κάνεις;

«Μου έχουν γίνει προτάσεις και αποδέχτηκα τη μία, αλλά δεν μπορώ δυστυχώς να μιλήσω ακόμα γι’ αυτό γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί το καστ, περιμένουν και μια επιχορήγηση από το Κέντρο Ελληνικού Κινηματογράφου. Πάντως είναι ψυχολογικό θρίλερ και έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον. Και αν τελικά γυριστεί, θα είναι η πρώτη μου κινηματογραφική δουλειά και μάλίστα σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Ανυπομονώ, γιατί δεν έχω ακόμα αναμετρηθεί με αυτή την τέχνη. Η τηλεόραση είναι πολύ κοντά σε αυτό, αλλά και πολύ μακριά ταυτόχρονα».

Σου αρέσει η τηλεόραση;

«Πολύ. Οι ρυθμοί της είναι τρομακτικά γρήγοροι και πρέπει να είσαι συνεχώς σε εγρήγορση. Θεωρώ ότι αυτές οι συνθήκες με δυναμώνουν ως ηθοποιό μέρα με τη μέρα».

Το ξέρεις ότι μοιάζεις πάρα πολύ με τον Εϊντριεν Μπρόντι;

«Το ακούω όλη μου τη ζωή, από τα χρόνια του Δημοτικού και το έχω συνηθίσει. Οταν με ρωτάνε «ξέρεις ποιον μου θυμίζεις;», πάντα λέω «ναι, τον Εϊντριαν Μπρόντι». Δεν με ενοχλεί να μου το λένε. Είναι ένας συγκλονιστικός ηθοποιός και τον σέβομαι απεριόριστα. Τιμή μου είναι να μπαίνει το όνομά μου δίπλα στο δικό του. Αυτό που με ενοχλεί είναι να μένουν οι άνθρωποι σε αυτό. Θέλω να λένε «α, αυτός που έπαιξε εκεί» και όχι «α, αυτός που μοιάζει στον Εϊντριαν Μπρόντι». Δεν με νοιάζει αν ξέρουν το όνομά μου. Με αφορά να γνωρίζουν τη δουλειά μου», λέει στο Gala.

 

gossip-tv.gr

Shares