Σάββατο , 24 Αύγουστος 2019
Τελευταία Νέα

ΛΑΒΡΟΣ ο Όρμπαν: «Στόχος των Βρυξελλών ο ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ της Ευρώπης – Ώρα να ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ»…

Λάβρος ήταν για άλλη μια φορά ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, ο οποίος κατηγόρησε ευθέως τη «γραφειοκρατία των Βρυξελλών» για σχεδιασμένο εξισλαμισμό της Ευρώπης.

Τόσο πόνο έχει προκαλέσει η ρητορική του Όρμπαν που το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel τον παρομοίασε με τους ακροδεξιούς τρομοκράτες Μπράντον Τάραντ και Άντερς Μπρέιβικ.

Στο προοίμιο της εκστρατείας του για τις ευρωπαϊκές εκλογές, απευθυνόμενος στα μέλη του κόμματός του Fidesz, ο Όρμπαν είπε ότι οι ευρωεκλογές δεν είναι τίποτα λιγότερο από την επιβίωση ή την κατάρρευση του χριστιανικού ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Ο Όρμπαν τόνισε ότι το Ισλάμ έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης της «κρίσης του ευρωπαϊκού πολιτισμού». Ο Ούγγρος πρωθυπουργός παρουσίασε ένα Σχέδιο επτά σημείων «Ενάντια στην πτώση της Δύσης» όπως είπε, εγκαινιάζοντας την προεκλογική του εκστρατεία.

Ο Όρμπαν ζήτησε από την ΕΕ, μεταξύ άλλων, την «επιστροφή του δικαιώματος διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών» στα επιμέρους εθνικά κράτη, την κατάργηση των ειδικών προπληρωμένων καρτών στους μετανάστες για την επιβίωσή τους και να μπει τέλος στις «διακρίσεις» κατά των χριστιανών στην Ευρώπη.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares