Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Λάβρος ο Κυριάκος Βελόπουλος για τις γαλλικές φρεγάτες-“Ύποπτες” οι κυβερνητικές ενέργειες-ΒΙΝΤΕΟ

Έγινε λόγος ακόμα και μίζες!!!

Σαρωτικός και ιδιαίτερα καυστικός ο Κυριάκος Βελόπουλος για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα!

Αρχικά ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης στηλίτευσε το γεγονός ότι η κυβέρνηση ανακόλουθη των διαμειφθέντων της περί αντικατάστασης των όπλων που έστειλε στον Ζελένσκι, τελικώς στέλνει τα όπλα ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ αλλά στον Έβρο.

Παρά τις απίστευτες απειλές της Τουρκίας αλλά των ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, τα γερμανικά όπλα δεν πηγαίνουν εκεί που ΨΕΥΔΩΣ ανέφερε η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Πέραν της κυβερνητικής αναξιοπιστίας, ο Κυριάκος Βελόπουλος έκανε λόγο και για τον ΕΓΚΗΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ περί γερμανικών αποζημιώσεων τα οποία ορίζει κατά το δοκούν και οικειοποιείται η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μάλιστα, στην αναφορά του αυτή για το μείζον αυτό ζήτημα, ο Κυριάκος Βελόπουλος υπήρξε ιδιαίτερα οξύς, όπως και στη περίπτωση των Γαλλικών φρεγατών.

Μάλιστα επί του τελευταίου, τόνισε πως διαθρυλείται ότι οι φρεγάτες θα έρθουν επί της ουσίας άνευ των σημαντικότατων οπλικών συστημάτων τους, που αποτελούν και τον πυρήνα της σημασίας αυτής της αγοράς.

Στο σημείο αυτό όπως θα δείτε παρακάτω, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δεν δίστασε να μιλήσει για “κομπίνα” και “μίζες”!!!:

Shares