Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΛΑΒΡΟΣ ο Κ. Βελόπουλος στο News 24/7: “Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να ΚΡΥΨΟΥΝ ότι ΔΕΝ έχουν πρόγραμμα”… (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Αρνητικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ σε περίπτωση που δεν έχει αυτοδυναμία εμφανίστηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης που απέσπασε 4,1% στις ευρω-εκλογές, μιλώντας στο ραδιόφωνο του News 24/7 στους 88,6.“Με αυτή τη ΝΔ όχι” είπε χαρακτηριστικά, λέγοντας ότι “δεν μπορώ να συνεργαστώ με κάποιον που έβαλε το παιδί του στην Goldman Sachs, που συμφώνησε να δίνεται ιθαγένεια, που συμφώνησε σε τζαμί στην Αθήνα και είπε ότι δεν μπορεί να αλλάξει τη Συμφωνία των Πρεσπών”.

Σημείωσε επίσης ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή “και τώρα λένε να τους ψηφίσουμε για να μας σώσουν”.

“Πήραμε κόσμο από όλα τα κόμματα” δήλωσε στο σταθμό μας και σημείωσε ότι στις ευρω-εκλογές “δεν μιλήσαμε για την Ευρώπη” και ότι το κόμμα του “έχει πρόγραμμα που δεν έχουν οι άλλοι”.

Αναφέρθηκε και στο Σκοπιανό, λέγοντας ότι αφορά και την Ευρώπη το Μακεδονικό και η Συμφωνία των Πρεσπών ενώ τόνισε ότι “τα Σκόπια γίνονται τα διόδια της Ελλάδας για την Ευρώπη”. Είπε ότι η Δύση δεν προστάτευσε ποτέ την χώρα ενώ για τη Ρωσία είπε ότι “μας ενώνει η θρησκεία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα γίνει η χώρα δορυφόρος της”.

Ακούστα τα όσα δήλωσε ο Κ. Βελόπουλος στο παρακάτω βίντεο:

Shares