Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Λαθρομετανάστης χαράκωσε στο λαιμό δύο αστυνομικούς μέσα σε περιπολικό – Δείτε φωτογραφίες

Θύματα επίθεσης μέσα στο περιπολικό έπεσαν δύο αστυνομικοί το βράδυ της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη από έναν λαθρομετανάστη που  τους επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο και τους τραυμάτισε στο λαιμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν λίγο πριν τις 8 το απόγευμα, επί της οδού Μοναστηρίου, όταν οι δύο αστυνομικοί που υπηρετούν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών πραγματοποίησαν έλεγχο στον αλλοδαπό άντρα και στη συνέχεια τον έβαλαν στο περιπολικό για να τον προσαγάγουν.

Τότε ο δράστης κατάφερε να σπάσει το διαχωριστικό πλέξι-γκλας και τραυμάτισε τους δύο αστυνομικούς στο λαιμό, χρησιμοποιώντας πιθανότατα τα κομμάτια που έπεσαν κάτω. Οι αστυνομικοί, παρά την επίθεση που δέχθηκαν, δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, πρόκειται για έναν 45χρονο με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, ο οποίος συνελήφθη.

Οι φωτογραφίες από τον τραυματισμό των αστυνομικών που δημοσίευσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Τσαϊρίδης, προκαλούν σοκ καθώς δείχνουν ότι ο δράστης τραυμάτισε τους αστυνομικούς πολύ κοντά στην καρωτίδα και θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο.

Οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες, ενώ είναι καλά στην υγεία τους.

 

πρωτο θεμα

Shares