Κυριακή , 16 Ιουνίου 2024

Λασκαρίδης: «Ήμουν το μόνο παιδί με χωρισμένους γονείς»

“Ήθελα πάντα να κλείσω τα στόματα των μανάδων και να είμαι ο καλύτερος στα αθλήματα και σε ό,τι έκανα” δήλωσε ο Γιώργος Λασκαρίδης.

Ο Γιώργος Λασκαρίδης μίλησε στην εκπομπή Δύο στη 1 και στην Ζωή Κρονάκη για τον χωρισμό των γονιών του και την συμμετοχή του στο MasterChef.

«Όταν ήμουν 6 χρονών, χώρισαν οι γονείς μου κι έτσι μετακομίσαμε με την μητέρα μου και την αδερφή μου στην Κρήτη. Εκεί ήταν ο παππούς κι η γιαγιά. Ήμουν το μόνο παιδί με χωρισμένους γονείς, οπότε ήμουν αυτός που ξεχώριζα. Σκεφτόμουν ότι δεν είμαι αποδεκτός. Παρόλα αυτά προσπάθησα από μόνος μου να γίνω το παράδειγμα. Ήθελα πάντα να κλείσω τα στόματα των μανάδων και να είμαι ο καλύτερος στα αθλήματα και σε ό,τι έκανα» είπε ο Γιώργος Λασκαρίδης.

«Ο παππούς κι η γιαγιά έβλεπαν από το χωριό MasterChef κι επειδή είμαι μάγειρας κι έχω τατουάζ και μου έλεγαν θα πας κι εσύ; Μου είχε δηλώσει συμμετοχή η θεία μου. Λέω θα πάω. Το παιχνίδι το έκανα περισσότερο για τον παππού και την γιαγιά μου… Για εμένα ήταν ένα δώρο που τους έκανα… Βγαίνοντας από το παιχνίδι συνειδητοποίησα τι τοξικότητα υπάρχει στην κοινωνία μας» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λασκαρίδης

 

zappit.gr

Shares