Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Λασκαράκη: Οι χαριτωμένες ευχές της για τα γενέθλια του Σουλτάτου

Ο Λευτέρης Σουλτάτος έχει τα γενέθλιά του και η Βάσω Λασκαράκη του ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο, μιας και είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του.

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Βάσω Λασκαράκη πέρα από την μεγάλη αγάπη της για την υποκριτική, η μεγάλη της αδυναμία είναι η κόρη της και ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος, με τον οποίο και είναι πολύ ερωτευμένη. Το ζευγάρι πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο με στιγμές από την κοινή τους καθημερινότητα. Σήμερα, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023, ο Λευτέρης Σουλτάτος είχε τα γενέθλια του και από πολύ νωρίς το πρωί είχε δεχτεί ευχές αμέτρητες από τα αγαπημένα του πρόσωπα, ανάμεσα σε εκείνους και η σύζυγός του, Βάσω Λασκαράκη, η οποία του έχει πολύ μεγάλη αδυναμία.

H Βάσω Λασκαράκη έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της για τον Λευτέρη Σουλτάτο: “Γέλια ταξίδια τρέλα και χαρές να είναι η ζωή σου όλη …κι όταν δεν είναι μάτια μου μη φοβηθείς …θα είμαι εγώ εκεί και θα τα φτιάξουμε όλα πάλι απ´την αρχή μαζί ✨❤️ ————————————- Χρόνια πολλά πολλά πολλααααααα καλά και όμορφα… Να σε χαιρομαιιιιι💫✨”

 

gossip-tv.gr

Shares