Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Λάρισα: Πέθανε βρέφος 7 ημερών – Σπαραγμός και αναπάντητα ερωτήματα για το άτυχο αγγελούδι

Δάκρυα και πόνος στη Λάρισα για ένα βρέφος που πέθανε μία εβδομάδα μετά τη γέννησή του. Τι ανέφεραν οι γονείς…Την τελευταία του πνοή στο νεογνολογικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας, όπου μεταφέρθηκε διασωληνωμένο από το Κ.Υ. Τυρνάβου άφησε χθες το απόγευμα (10-05-2021) ένα βρέφος μόλις 7 ημερών σκορπίζοντας θλίψη στην περιοχή.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε νωρίς χθες το μεσημέρι στο ΚΥ από συγγενικό του πρόσωπο χωρίς τις αισθήσεις του και οι γιατροί κατέβαλαν αγωνιώδεις προσπάθειες για ώρες να το κρατήσουν στη ζωή ενώ παράλληλα είχαν ειδοποιήσει και το ΕΚΑΒ για την αποστολή ασθενοφόρου μονάδας.

Αυτή έφτασε έγκαιρα και παρέλαβε διασωληνωμένο το άτυχο κοριτσάκι το οποίο και μετέφερε απευθείας στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο με δεδομένο ότι χθες εφημέρευε το ΓΝΛ. Εκεί, παρά τις προσπάθειες των γιατρών το βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή γύρω στις 16.00 το απόγευμα.

Διατάχτηκε νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου βρέφους το οποίο σύμφωνα με τους συγγενείς του δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Πηγή: paidis.com

Shares