Σάββατο , 8 Οκτωβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Λάμβανε μισθό και επίδομα ανθυγιεινής εργασίας ενώ είχε εξαφανιστεί για… 4 χρόνια από το νοσοκομείο

nosokomeiaprotothema

Υπάλληλος του νοσοκομείου Πάτρας είχε να εμφανιστεί από το 2018 στη θέση της – Έκανε λόγο για προβλήματα υγείας ενώ δεν εμφανιζόταν και με το πρόσχημα του κορωνοϊού


Έντονο προβληματισμό προκαλεί η υπόθεση υπαλλήλου σε νοσοκομείο της Πάτρας που ενώ είχε να εμφανιστεί στο πόστο της… τέσσερα ολόκληρα χρόνια, λάμβανε κανονικά μισθό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», το θέμα άρχισε να παρατηρείται το 2018, οπότε η γυναίκα δεν προσερχόταν στη δουλειά της. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας τελείωσαν οι άδειες που δικαιούτο και έπρεπε να επιστρέψει στην υπηρεσία της.

Με ένα δικό της τρόπο, όμως, κάλυπτε την απουσία της. Στη συνέχεια, με το πρόσχημα του κορωνοϊού, δεν βρισκόταν ποτέ στην εργασία της. Ωστόσο, τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στον μισθό της καταβάλλονταν κανονικά στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Η καταγγελία, που έγινε στην εφημερίδα «Π», αναφέρει πως η συγκεκριμένη υπάλληλος λαμβάνει κάθε μήνα μαζί με τον μισθό της και το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ως αιτιολογία για τις αναρρωτικές είναι το πρόβλημα της όρασης που αντιμετωπίζει. Η γυναίκα κατάφερε δε και παρακολουθεί και πανεπιστημιακή σχολή, όμως εκεί πηγαίνει στα υποχρεωτικά μαθήματά της.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares