Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Λαμία: Η τραγική ιστορία πίσω από την αυτοκτονία της 29χρονης – Τα lockdown ένα από τα αίτια

Ραγίζει καρδιές η είδηση της αυτοκτονίας μιας κοπέλας μόλις 29χρονών στην Λαμία, πίσω από την οποία βρίσκεται ένα οικογενειακό δράμα.

Η νεαρή κοπέλα από την Λαμία φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα αφού ήταν άνεργη.

Το lamiaReport.gr αναφέρει πως είχε έρθει με την οικογένειά της σε ηλικία 5 ετών από την Αλβανία και είχε καταφέρει να σπουδάσει αφού ήταν πολύ καλή μαθήτρια και να πάρει πτυχίο Φιλολογίας. Ο πατέρας και η μητέρα της δούλεψαν σκληρά στην Ελλάδα για να μη λείψει τίποτα από τα δύο κορίτσια τους και κατάφεραν να τα μεγαλώσουν με αξιοπρέπεια και με αρχές.

Πριν από μερικά χρόνια όμως, ήρθε το πρώτο χτύπημα, όταν ξαφνικά έφυγε από το ζωή από παθολογικά αίτια, ο πατέρας της κοπέλας. Το χτύπημα της μοίρας βαρύ για όλους, μα περισσότερο για τη μητέρα της οικογένειας, η οποία βρέθηκε τον Οκτώβριο του 2020 πνιγμένη στο λιμάνι των Ραχών. Όπως αποδείχτηκε, και αυτή είχε αυτοκτονήσει.

 

Το δεύτερο απανωτό «χτύπημα» τη συγκλόνισε, όπως είναι απόλυτα φυσικό.

Η άτυχη κοπέλα έκανε μαθήματα σε παιδάκια για τα προς το ζειν, ενώ για ένα διάστημα δούλεψε και στη Δομή Προσφύγων και Μεταναστών στις Θερμοπύλες. Το πρόγραμμα όμως τελείωσε, η καραντίνα έκοψε τα μαθήματα και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες δεν μπορούσε να βρει δουλειά.

Από όσους την γνώριζαν, το μόνο που ζητούσε ήταν δουλειά! Δεν ήθελε ούτε ελεημοσύνη, ούτε δανεικά, μόνο δουλειά.

Δεν μπόρεσε να βρει κάπου να εργαστεί κι έτσι φέρεται να πήρε την απόφαση να αυτοκτονήσει. Έδεσε ένα σχοινί στις σωλήνες από τα καλοριφέρ που περνούσαν από το δωμάτιο της και έβαλε τέλος στη ζωή της.

Δεν ενοχλούσε ποτέ κανέναν για αυτό η απουσία της άργησε να γίνει αντιληπτή. Η μυρωδιά μόνο πρόδωσε το δράμα και οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία.

Σε λίγες ημέρες θα έκλεινε τα 29 της χρόνια.

 

newsit.gr

Shares