Τετάρτη , 5 Οκτωβρίου 2022

Λαμπάτος: Θα μας είχε αφήσει στον τόπο τότε ο Πέτρος Φιλιππίδης

“Καταπέλτης” ο Γιώργος Λαμπάτος κατά του συναδέλφου του, Πέτρου Φιλιππίδη.

Με αφορμή τις εξελίξεις στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Γιώργος Λαμπάτος στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη στο OPEN, “Μέρα μεσημέρι με την Μάριον”.

«Μπήκα μπροστά για να μην πιάσει ο Πέτρος τον Σπύρο μέσα στο θέατρο. Του έκανε επίθεση φωνάζοντας και κυνηγώντας τον Σπύρο να τον αρπάξει και δεν ξέραμε ποια θα ήταν η κατάληξη. Ο Πέτρος με τη συμπεριφορά του μας έκανε να αισθανόμαστε ανασφάλεια και φόβο γιατί δεν ξέραμε τι θα επακολουθήσει», είπε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

Ο Γιώργος Λαμπάτος είπε στη συνέχεια: «Βεβαίως μου έχει επιτεθεί κι εμένα, με έχει χτυπήσει κατά τη διάρκεια της παράστασης, μου έχει πετάξει ένα μεγάλο τασάκι. Με έπινε κεφαλοκλείδωμα μπαίνοντας στη σκηνή διότι δεν δεχόταν την ανταπόκριση που μπορεί να είχε και κάποιος άλλος ηθοποιός από τον κόσμο».

Ο Γιώργος Λαμπάτος ανέφερε επίσης: «Είχε πάρα πολύ επιθετική συμπεριφορά. Την άλλη φορά πέρασε μια λάμπα πάνω από τα κεφάλια μας, με τη Νικολέττα Βλαβιανού, που καθόμασταν σε ένα καναπέ κατά την ώρα της παράστασης, που αν μας έβρισκε θα μας είχε αφήσει στον τόπο».

 

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares