Λ. Στελακάτος: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ -ΣΟΚ από τον ιχθυολόγο Λ.Στελακάτο για τα ψάρια ιχθυοκαλλιεργειών στην Ελλάδα-Τόνοι φορμόλης σε ψάρια ιχθυοκαλλιεργειών, σολομοί τοξικοί, χρήση αντιβιοτικών από τις πολυεθνικές …και ξενικά είδη που πωλούνται ως ντόπια ψάρια ,καταλήγουν στο πιάτο μας
Για τόνους φορμόλης σε ψάρια ιχθυοκαλλιεργειών, για τοξικούς σολομούς, για ανεξέλεγκτη χρήση αντιβιοτικών από τις πολυεθνικές που λυμαίνονται τον χώρο στην Ελλάδα, για ξενικά είδη που πωλούνται ως ντόπια ψάρια και για αμφιβόλου προελεύσεως και ποιότητας αλιεύματα που καταλήγουν στο πιάτο μας, μίλησε στον Focus Fm 103,6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, ο ιχθυολόγος Λοβέρδος Στελακάτος Χρήστος.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ -ΣΟΚ από τον Λ.Στελακάτο για τα ψάρια ιχθυοκαλλιεργειών στην Ελλάδα-Τόνοι φορμόλης σε ψάρια ιχθυοκαλλιεργειών, σολομοί τοξικοί, χρήση αντιβιοτικών από τις πολυεθνικές …και ξενικά είδη που πωλούνται ως ντόπια ψάρια ,καταλήγουν στο πιάτο μας @velopky pic.twitter.com/eSKZvBYSGK
— Voice News (@apokalyptikodel) November 7, 2020
Οι αποκαλύψεις κυριολεκτικά κόβουν την ανάσα και μας κάνουν να απορούμε πως μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των ψαριών που καταναλώνουμε εμείς και τα παιδιά μας. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!