Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Κυριάκος Βελόπουλος βουλή: Ετοιμάζεστε να βάλετε ΜΕΘ μέσα στο Βελλίδειο (Βίντεο)

Κυριάκος Βελόπουλος βουλή: Στην βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τόνισε την τραγική κατάσταση που βρίσκεται η Θεσσαλονίκη η οποία βρίσκεται στο κόκκινο λόγω κορωνοϊου και είναι τέτοια η κατάσταση που δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το ετοιμάζονται να βάλουν Μονάδες Εντατικής Θεραπείας ακόμη και στο Βελλίδειο.

Κυριάκος Βελόπουλος βουλή: Δείτε το απόσπασμα της ομιλία του

Πληροφορίες ακόμη ανέφεραν οτι το 424 Γενικο Στρατιωτικο Νοσοκομείο που διαθέτει ηδη δικές του ΜΕΘ, ετοιμάζεται να μετατρέψει σε θαλάμους νοσηλείας ακόμα και τους χώρους στο υπογειο – πυρηνικό καταφύγιο, ενώ ειναι έτοιμο το σχεδιο για αεροδιακομιδή ασθενών στην Αθήνα ή και αλλού. Η κατασταση στην  Θεσσαλονίκη κρινεται πολυ σοβαρή και αποφασίστηκε η ενεργοποίηση εως την Κυριακη 50 νεων κλινών ΜΕΘ στη Βορεια Ελλαδα. Σημερα που εφημερεύει το Ιπποκράτειο, θα καλύψει επικουρικά και θα στηρίξει την εφημερία και το Διαβαλκανικό Κέντρο.

Έξω απο τα νοσοκομεία της πόλης εχουν εγκατασταθεί υποστηρικτικά σκηνές και λυόμενα περιπτερα τα οποία παραχώρησε η ΔΕΘ ενω μελετάται σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής  το ενδεχομενο εγκατάστασης κλινικών ΜΕΘ στο Βελλίδειο Συνέδριακο Κέντρο.

Πληροφορίες ακόμη ανέφεραν οτι το 424 Γενικο Στρατιωτικο Νοσοκομείο που διαθέτει ηδη δικές του ΜΕΘ, ετοιμάζεται να μετατρέψει σε θαλάμους νοσηλείας ακόμα και τους χώρους στο υπογειο – πυρηνικό καταφύγιο, ενώ ειναι έτοιμο το σχεδιο για αεροδιακομιδή ασθενών στην Αθήνα ή και αλλού. 

Shares