Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Κυριάκος Βελόπουλος: Το μήνυμα του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων απο της της τους Τούρκους

KYRIAKOS VELOPOULOS

Mήνυμα του Προέδρου της Ελληνικής λύσης για την  σημερινή μέρα μνήμης της  Γενοκτονία των Αρμενίων απο τους Τούρκους.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρει τα εξής:

Σαν σήμερα το 1915 τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο της τουρκικής κυβέρνησης να «εκκαθαρίσει» το αρμενικό έθνος από την επιφάνεια της γης. Μαζί φυσικά με τους γηγενείς Έλληνες του Πόντου, της Ιωνίας, της ανατολικής Θράκης, της Κωνσταντινουπόλεως, της Κύπρου, της Ίμβρου και της Τενέδου.

Ο ηρωισμός και το πάθος του αρμενικού λαού, μας εμπνέει. Η «Επιχείρηση Νέμεσις», θα αποτελεί για πάντα το μνημείο αυτοθυσίας και αγώνα για την δικαίωση των θυμάτων και την πραγματική, παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων.

Η διαχρονική προσφορά επιφανών προσώπων της αρμένικης διασποράς που έθεσαν τους εαυτούς τους και τις περιουσίες τους στην υπηρεσία της μάχης για την αναγνώριση της γενοκτονίας, θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για κάθε Έλληνα, μέχρι και την δική μας δικαίωση. Που δεν είναι άλλη από την παγκόσμια αναγνώριση της διαχρονικής γενοκτονίας του Ελληνισμού από τους τούρκους και την ουσιαστική δικαίωση μέσω επανορθώσεων και επιστροφή περιουσιών.

Αδέλφια μας Αρμένιοι, μαζί θα φυλάξουμε και πάλι τις Θερμοπύλες της ανθρωπότητας, απέναντι στους βαρβάρους.
Δεν ξεχνώ, Ես չեմ մոռանում!

Shares